1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Telesaated
  4. „Meie pere ja muud loomad“ täna: mida kõike võib loodusest leida!?
„Meie pere ja muud loomad“ täna: mida kõike võib loodusest leida!?

„Meie pere ja muud loomad“ täna: mida kõike võib loodusest leida!?

Meie pere ja muud loomad, foto Kerli Dello
Foto: Kerli Dello

Täna kell 21.30 jätkub Kanal 2 ekraanil vaatajate südamed võitnud tõsielusari „Meie pere ja muud loomad“, kus peategelased Heidi, Uma ja Raju suunduvad sel korral metsa ja merele. Paraku peab perekond lisaks looduse poolt antavale tegelema ka prügi korjamisega.

„Mulle on hästi oluline, et Uma ja Raju mõtestaksid loodust hästi mitmel erineval tasandil,“ märgib Pajuvärava talu perenaine Heidi Hanso, kes veab oma lapsi küll metsa, küll merele. „Loodus on vesi, loodus on mets, puud, taimed ja need loomad, kellega ma siin sümbioosis elame,“ on Heidi õpetussõnad oma lastele. Tänases „Meie pere ja muud loomad“ osas näeb muuhulgas, kuidas Heidi püüab lastele läbi prügikorjamise ja Väina tammi juubelikontserti selgitada, kuidas mõjutab loodust ja keskkonda inimtegevus.

Esimest korda jõuab Pajuvärava perekond sel suvel ka kalale. Vanade kalameeste tarkusi jagab lastelastele vanaisa Andres Hanso, keda Heidi peab enda suurimaks eeskujuks. „Me oleme isaga mõnes mõttes sarnased, oleme mõlemad oma laste suhtes väga nõudlikud.“ Täna üritab Andres Hanso tütart aerutama panna ja jagab talle nõuandeid ka kala puhastamise osas. Mitu ämbritäit kala seekordse merelkäigu tulemusena saadakse, sellest juba täna õhtul!

„Meie pere ja muud loomad“ on Kanal 2s täna kell 21:30, kohe pärast sketšisarja „Heeringas Veenuse õlal“.

[iframe src=”http://kanal2.postimees.ee/video/lonelyPlayer?videoid=41484&pid=0&skin=1″]

Head Uudised GoodNews