1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Modellisaates pani Hendrik konkurendid pihtima
Modellisaates pani Hendrik konkurendid pihtima

Modellisaates pani Hendrik konkurendid pihtima

Gerili ja Hendrik Foto: Krõõt Tarkmeel
Gerili ja Hendrik
Foto: Krõõt Tarkmeel

Mona lahkumine saatest oli tekitanud teistes võistlejates hämmingut – nad ei saanud aru, miks just tema, kui ometi Gerili ja Stefani tundusid nende meelest hoopis talle alla jäävat …

Eilne väljakutse modellidele oli Expressions’i ehetekaupluses. Võib-olla just eelmisest stuudiovoorust hinge jäänud kahtluste ja segaduste tõttu ei suutnud Gerili ja tema konkurent Stefani ülesannet täites vaos hoida? Teineteist käsu korras ehtima pidanud paar ei jõudnudki kokkuleppele, kellele miski sobib ja teineteise valikud neile ei istunud kuidagi. Saates osalevad noormehed aga kohtusid ehtepoes oma naiseliku poolega!

Jekaterina Foto: Krõõt Tarkmeel
Jekaterina
Foto: Krõõt Tarkmeel

Lõõgastushetkel viidi modellid seiklusparki, mille peale teatas Gerili ootamatult, et ta ei soovi osaleda, mida teised osalejad ei tolereerinud. Tundub, et Gerilist oli saanud modelliseltskonna üksik hunt. Hendrik leidis, et Gerili eemalejäämine pole hea, soovides pisut suhteid siluda. Ta kutsus kõik kaasvõistlejad mereranda õhtusele piknikule. Plaanitud arveteklaarimisõhtust sai aga vägagi emotsionaalne pihtimuste õhtu.

Liise ja Aule Foto: Krõõt Tarkmeel
Liise ja Aule
Foto: Krõõt Tarkmeel

Gerili rääkis keerulisest lapsepõlvest ja kooliajast – selgub, et ta kannatas koolikiusamise all. Seetõttu on Gerilil ka keeruline inimesi usaldada ja on harjunud neid tõrjuma.

Sandro rääkis, et tal on raske kellessegi kiinduda, sest on samuti palju haiget saanud.

Ka Stefanil on olnud keeruline – nagu suuremat osa noortest neidudest, piinasid ka teda kehaga seotud kompleksid.

Katja paljastas saates kunagise tragöödia – ta kukkus lapsena rulluisutades näo katki ja seeläbi on tal olnud enesehinnanguga probleeme, millest on püüdnud üle olla.

Sandro ja Kevin Foto: Krõõt Tarkmeel
Sandro ja Kevin
Foto: Krõõt Tarkmeel

Hendrik usaldas mererannal teistele oma keerulise mineviku ja avaldas ka, et on sügavalt usklik. “Kui ma poleks selleni (religioonini – toim.) jõudnud, siis ma täna ei istuks siin,” ütles Hendrik saates.

Hristina kaotas hiljuti oma ema ja seetõttu on tal suur hirm ka teistest lähedastest ilma jääda.

“Ma sain mõnest poisist rohkem aimu,” ütles Gerili saates ning Hendrik uskus, et õhtu oli kindlasti väga meeldejääv.

Kõik osalejad kirjutasid üles ühe soovi, mõtteterad pisteti aga pudelisse ja visati merre. “Kui pudeli leidja neid loeb, muutub maailm jälle paremaks,” ütles Hendrik. “Sina, kes sa selle pudeli leiad, loodan, et kasutad leitud tarkust hästi,” andis Hendrik oma mõtted kaasa pudeli leidjale.

Stefani ja Hristina Foto: Krõõt Tarkmeel
Stefani ja Hristina
Foto: Krõõt Tarkmeel

Fotosessioon oli seekord modellidele ootamatult jõuluteemaline ning seda seepärast, et saate võtted olid ju hoopis südasuvel. Järsku sadas akna taga lund ja toas ehiti kuuske … Enne sessiooni valmistasid modellid ise oma rekvisiidid – verivorstid.

Väljahääletusstuudios ootas kohtunikke seekord tõeline seebiooper parimas stiilis – saatest välja hääletatud neidu, Hristinat, tõttas ootamatult päästma Kevin, kes soovis anda neiule oma koha. Kohtunikud siiski selle skeemiga ei nõustunud ja nii langeski võistlustulest välja kaunis Hristina …

Head Uudised GoodNews