1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. MÖÖDALÄINUD AJAD! TÜ vilistlaskokkutulekust valmis video
MÖÖDALÄINUD AJAD! TÜ vilistlaskokkutulekust valmis video

MÖÖDALÄINUD AJAD! TÜ vilistlaskokkutulekust valmis video

_B2B8734lkmbfofgTartu Ülikooli vilistlaskokkutulek “Möödaläinud ajad” tõi ülikooliaastaid meenutama üle 2000 osaleja. Emotsiooniderohkest päevast valmisid meeleolukas video ja sündmust kajastav fotogalerii.

Tartu Ülikooli turunduse peaspetsialist Teele Arak tänas kõiki, kes oma osalemisega Tartu Ülikooli ühtsustunde nähtavaks muutsid. “TÜ vilistlaste kokkutulek „Möödaläinud ajad“ jääb ajalukku kui meie esimene vilistlaspäev, mis pani alguse loodetavasti põlvest põlve kestvale traditsioonile. Meil on suur rõõm ja au teatada, et järgmine TÜ vilistlaste kokkutulek toimub 2019. aastal, mis on ka rahvusülikooli 100. juubeliaasta,” lubas Arak.

Tartu Ülikooli läbi aegade suurimal vilistlaskokkutulekul sai meenutada ülikooliaega erinevates Tartu Ülikooli õppehoonetes, külastada kunagist ühiselamut, osaleda ühislaulmisel ja mõnel paljudest kontsertidest Tartu eri paigus. Päeva kõrghetkedeks kujunesid kell üheksa ülikooli peahoone ees toimunud ühislaulmine ja Singer Vingeri nostalgiline kontsert, mis läks Püssirohukeldris täissaalile.

Mälestuste hoidmiseks ja talletamiseks kogus Tartu Ülikool kokku ka päeva jäädvustused.

VAATA TÜ VILISTLASTE KOKKUTULEKU VIDEOT!

VAATA GALERIID!

Head Uudised GoodNews