1. Avaleht
  2. Meestele
  3. Moodne Seat loob perele õdusa harmoonia
Moodne Seat loob perele õdusa harmoonia

Moodne Seat loob perele õdusa harmoonia

Seat1Seat tuleb turule automudelitega, mis sobivad liiklemiseks mis iganes eesmärkidel, sealhulgas võimaldades tegeleda mitme hobiga ja kogeda eredaid elamusi tehnikast. Üht-teist Seati uudisauto eelistes suudab veenda skeptilist daami ja härratki selle ostmise mõttekuses.

Autode tootjad peavad parimateks üllatamispaikadeks näitusi. Genfi autonäitusel esitles Seat näiteks uut maasturtüüpi mudelit. Tegemist on ideeautoga, mis peaks teedele jõudma aastal 2020.

Seat2“Välimuse järgi võiks öelda, et masin on juba lähitulevik, päris kenake,” avaldas Kanal 2 telesaates “Rooli võim” arvamust saatejuht Robert Rool. “Seat on järjekordselt üllatanud ja pannud välja auto, mis võiks kindlasti olla tänavuse Genfi autonäituse üks staaridest,” lisas kommentaariks Topauto müügikonsultant Rauno Kalbus. Tema sõnul on Seatil ka konkreetsed plaanid linnamaasturiga. “Seda ei pea 2020. aastani ootama – Leoni põhjal ehitatud maastur tuuakse turule juba tuleval aastal ehk siis 2016.”

Seat4Genfi autonäitusel kogutud muljete põhjal võeti kõneaineks ka Cuprate täiendus. “Neid autosid on võimalik pakkuda kolme- ja viieukselise klassikalise kerega ning universaalkerega, mis kindlasti suurendab ostajate hulka. Sellise auto ostu suudab mees perekonnas hästi ära põhjendada ka naisele. Jutt hobujõududest ei pruugi just mõjuda, kuid kui avada pakiruum, saab tõestada, et kõik vajalik mahub ilusasti ära, pealegi eeldavad mitmed hobid ja harrastused veidi suuremat autot. Hing ihkab aga kiirust ja sõidurõõmu ning uudisautod Seatilt suudavad pakkuda mõlemat,” ütles Rauno Kalbus, lisades, et Seati toodetavad esimesed uued mudelid võivad Eesti autoturule jõuda juba tänavu mais.

VAATA VIDEOT!

Jaan-Ivo Lukas

Head Uudised GoodNews