1. Avaleht
  2. Reis&Puhkus
  3. MUGAVALT PÄRALE! Elron loob otseühenduse suvepealinnaga
MUGAVALT PÄRALE! Elron loob otseühenduse suvepealinnaga

MUGAVALT PÄRALE! Elron loob otseühenduse suvepealinnaga

Elron41Eesti reisirongiliiklust korraldava Elroni uus, 31. maist kehtima hakkav sõiduplaan toob reisijatele senisest enam väljumisi ja loob otseühenduse Pärnuga.

„Elroni uus sõiduplaan toob Lelle-Rapla-Tallinna lõigule kaks igapäevast lisareisi: lisandub hommikune Kloogaranna-Tallinn väljumine ning Tallinn-Pärnu liinile tuleb suveperioodiks kaks täiendavat väljumist,“ ütles Elroni müügi- ja arendusjuht Ronnie Kongo tänasel pressikonverentsil. „Kogu 2015. aasta reisijateveo mahuks on plaanitud 4 816 306 kilomeetrit, mis on 5% rohkem kui eelmisel aastal.“

Ronnie Kongo sõnul näitab Pärnu suunal kasvav sõitjate arv, et liin on reisijaile oluline. „Elron teeb kõik endast oleneva, et reisijate ootusi veelgi enam täita. Pärnakaid ja Pärnu külalisi rõõmustab kindlasti see, et 31. maist kaob Pärnu liini hommikustel ja õhtustel reisidel Lelles ümber istumise vajadus,“ rääkis Ronnie Kongo. „Loodame, et see muudatus kasvatab Pärnu liini populaarsust veelgi. Ümberistumise vajadus Tallinn-Pärnu suunas jääb alles vaid suvise lisareisi puhul, vastupidises suunas on ka päevane reis käigus otseühendusena“.

Uus sõiduplaan toob Ronnie Kongo sõnul väiksemaid väljumisaegu puudutavaid muudatusi teistelegi liinidele ning reisijate vähesuse tõttu jäävad uuest sõiduplaanist välja Jõgeva-Tartu liini mõlema suuna õhtused väljumised.

Uus liiklusgraafik on ettevalmistamise lõppjärgus ning hakkab kehtima 31. maist.

Eesti Liinirongid AS on kaubamärgi Elron (www.elron.ee) all tegutsev riigile kuuluv ühistranspordiettevõte, mis pakub uute Stadler FLIRT elektri- ja diiselrongidega reisijaveoteenust kõigil Eesti siseriiklikel rongiliinidel. 2014. aasta 12 kuu statistika kohaselt saabus 98,8% diisel- ja 99,3% elektrirongidest lõppjaama õigeaegselt. Elron plaanib sel aastal teenindada 6,2 miljonit reisijat. Ettevõttes on 323 töötajat.

Head Uudised GoodNews