1. Avaleht
  2. Kultuur
  3. Teater
  4. LASTELAVASTUS! Must Kast kutsub detsembris lapsi päikselisse Indiasse
LASTELAVASTUS! Must Kast kutsub detsembris lapsi päikselisse Indiasse

LASTELAVASTUS! Must Kast kutsub detsembris lapsi päikselisse Indiasse

Padjatäis päikest A313. detsembril kell 12 esietendub Tartu Uue Teatri proovisaalis Musta Kasti lastelavastus “Padjatäis päikest”, mis viib suured ja väikesed vaatajad porilörtsiselt Eestimaalt troopilisse ja eksootilisse Indiasse.

Murelik Liina on otsustanud tuua oma külmetavale emale kaugest Indiast palju sooja. Ta kutsub külla oma parimad sõbrad Priidu ja Anna, kellega koos oma toas ette võtta pikk ja raske rännak maailma kõrgeima mäe otsa, et sealt emale killuke päikest hankida. Üheskoos rännatakse läbi džungli, kärarikka linna ja lumiste mäetippude, kohtutakse imeliste loomade, põnevate inimeste ja kummaliste jumalatega. Teekonnal maailma tippu lahenevad sõpradel nii mõnedki hädad, millele üksi vastu ei saa. „Padjatäis päikest“ on lugu hoolimisest, üksteise märkamisest ja uudishimust, mida nutiajastul tuletikuga otsima peab.

“Padjatäis päikest” lavastaja ja muusikaline kujundaja on Lennart Peep, dramaturg Anu Sildnik, kunstnik Birgit Landberg. Mängivad Jaanika Tammaru, Laura Niils ja Silver Kaljula.

Etendused toimuvad Tartu Uue Teatri proovisaalis (Lai 37, Tartu) 13. detsembril kell 12:00, 14., 15., 16., 17. ja 18. detsembril kell 13:00, 19. ja 20. detsember kell 12:00 ning 21. ja 22. detsembril kell 18:00. Koguperelavastus on sobilik alates 5. eluaastast, kestus 45 minutit.

Piletid hinnaga 5 eurot on müügil Piletilevis ja vabade kohtade olemasolul tund enne algust sularahas kohapeal. Lisainfo ja (grupi)soodustused: info@teatermustkast.ee

Aitäh, Tartu Uus Teater ja Genialistide Klubi. Toetavad Eesti Kultuurkapital, Tartu Kultuurkapital ja Tartu linn.

Head Uudised GoodNews