1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Telesaated
  4. NAABRIST PAREM! Legendaarne “Naabrist parem” tuleb taas ja paneb paarid nende unistuste kodu eest võistlema!
NAABRIST PAREM! Legendaarne “Naabrist parem” tuleb taas ja paneb paarid nende unistuste kodu eest võistlema!

NAABRIST PAREM! Legendaarne “Naabrist parem” tuleb taas ja paneb paarid nende unistuste kodu eest võistlema!

NP7Algab kauaoodatud võitlus, et välja selgitada, kes on naabrist parem! Alari Kivisaar saab taas üle mitme aasta pähe kauaigatsetud kuldse kiivri ja osalejad on põnevamad, kui kunagi varem. Neli paari naabreid on pannud vaimu valmis, et asuda võistlusesse ning tõestada, et just nende remondi- ja kujundusoskused toovad parimate naabrite tiitli.

Võidu kogusumma ligineb 30 000-le eurole! Kaotajad peavad aga minema tagasi oma vanasse koju, muidugi tühjade kätega.

Igal paaril on võimalus valida endale korteri võti ning esimeseks ülesandeks saab võimalikult kiiresti leida üles korter, mille ukse valitud võti avab. Võtmejooksus on lisaks väledatele jalgadele suurim roll saatusel. Kellele satub esimese korruse korteri võti, sel on parimad võimalused võistluse võitmiseks.

NP5

Saame lähemalt tuttavaks Elsa ja Hannaga. Elsa kasvatab oma kahte last Lasnamäel üürikorteris. Tema suureks unistuseks on saada päris oma kodu, et lastele elus suuremat stabiilsust pakkuda. Unistuse täitmisel on talle abiks parim sõbranna Hanna, kelle jaoks remondi tegemine on osa elustiilist. Hannale meeldivad remonditööd väga ning ta on varemgi sõpru nende kodude valmimise juures aidanud. Nende skandinaavialikus maakodu stiilis korteri alustalaks saavad olema taaskasutusse minevad uksed, mida erinevates tubades leidlikult kasutatakse.

NP3

Samuti teeme rohkem tutvust hiidlaste Elerini ja Mardiga. Nad on Tallinnas koos elanud juba mõnda aega ning üürinud kortereid erinevates kohtades üle linna, kuid nüüd tunnevad Nad, et üürimise aeg võiks lõppeda ja vaja on päris enda kodu. Korraliku ja mugava köögiga, sest just seal armastavad nad palju aega koos veeta.

NP2

Naabrid saavad harukordse võimaluse järgmises saates ees ootavaks ülesandeks professionaali käe all valmistuda. Nipiraamatu meisterduste toimetaja Triin Türk näitab täpselt ette, kuidas õiged pahteldamisvõtted käima peaks.

NP1

Kõigil naabritel on juba saatesse kandideerimisel välja mõeldud oma unistuste kodu kavand, kuid tõelisus jõuab kohale alles siis, kui tuleb oma plaane sisearhitekt Kristiina Voolaiuga arutama hakata. On palju suuri ideid, mis väikesesse korterisse lihtsalt ära ei mahu. Või ehk siiski? Erinevaid lahendusi tuleb nüüd leiutama hakata.

Triinu ja Tanel

[iframe class=”tv3play” src=”http://tv3play.tv3.ee/embed?id=723555″]

Grete ja Karl

[iframe class=”tv3play” src=”http://tv3play.tv3.ee/embed?id=723554″]

Hanna ja Elsa

[iframe class=”tv3play” src=”http://tv3play.tv3.ee/embed?id=723553″]

Elerin ja Mart

[iframe class=”tv3play” src=”http://tv3play.tv3.ee/embed?id=723552″]

“Naabrist parem” UUS HOOAEG stardib täna kell 20.00 TV3s!

Head Uudised GoodNews