1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Telesaated
  4. NAABRIST PAREM! „Naabrist parem“ saates pannakse täna naised proovile
NAABRIST PAREM! „Naabrist parem“ saates pannakse täna naised proovile

NAABRIST PAREM! „Naabrist parem“ saates pannakse täna naised proovile

Naabristparem_värvimine4Saate “Naabrist parem” neljanda hooaja neljandas saates on võistluspinge eelkõige naiste õlul. Nad pannakse proovile tööriistade ja põrandamaterjalide tundmises ning tulemused on rohkem kui hämmastavad.

Avaldatakse saladus selle kohta, millist kasu toovad naabritele kogutud võidurosetid hooaja finaalsaates. Motivatsioon võite püüda kasvab kõigis korterites veelgi. Ühele paarile saab osaks aga eriline õnn, mis selle uudise valguses on eriti suure väärtusega. Nad saavad endale tervelt kolm neljast saates välja jagatavast rosetist.

NaabristParem_värvmine2

Värvimistööd peavad nüüdseks olema lõpule jõudnud. Kas hiidlastel on õnnestunud endale kaevatud august välja tulla ja lõpetada nädalaga nii vussi läinud pahteldamine kui värvida ja tapeetida kõik korteri seinad? Tööd on tehtud nii ööl kui päeval. Ka teistel naabritel on nädal läinud liiga kiiresti. Seda enam, et kõigil paaridel on õnnestunud vähemalt ühe seina värvi valimisel täiesti mööda panna. Korterisse jõudes on üllatus suur, kui valge asemel vaatab seinalt vastu roosa värv või tumehallina plaanitud värv on saanud liialt hele.

Tanel ja Triin

Taneli tööd hindab Triinu isa, kes on seekord tulnud paarile appi lisaseina paigaldama. Kas tulevane äi hindab väimehe tööd vääriliseks või soovitab Triinul endale hoopis uus peigmees otsida? Triinu jaoks on perekond esmatähtis ning isa ja Taneli omavaheline läbisaamine väga oluline. Suureks võistluseks on seekord Floorini põrandate paigaldamine.

Naabrist parem_IV saade

Uudse LVT materjaliga on kogemusi vaid põrandaspetsialistist Tanelil, kes on enda sõnul tugev vaid teoorias. Kas see annab paarile suure eelise või teeb kogemus siiski teooriale silmad ette? Ehitusmees Karl on varem mitmeid põrandaid paigaldanud, kuid võistlusel kasutatav materjal on tallegi uus.

[iframe class=”tv3play” src=”http://tv3play.tv3.ee/embed?id=729309″]

„Naabrist parem“ juba täna õhtul TV3-s algusega kell 20.00.

Head Uudised GoodNews