1. Avaleht
  2. Toode
  3. Nädal pärast Galaxy S6 edge esitlust valiti see Mobile World Congressil parimaks uueks tooteks
Nädal pärast Galaxy S6 edge esitlust valiti see Mobile World Congressil parimaks uueks tooteks

Nädal pärast Galaxy S6 edge esitlust valiti see Mobile World Congressil parimaks uueks tooteks

Galaxy S6 edge_Gold Platinum_Art PhotoPäev enne Mobile Word Congress 2015 (MWC 2015) esitles tehnoloogialiider Samsung oma uusi lipulaevu Galaxy S6 ja S6 edge, millest viimane on maailma esimene mõlemast küljest kaardus oleva ekraaniga nutitelefon. Juba esimesel nädalal noppis Galaxy S6 edge mitmeid auhindu, millest olulisem on MWC 2015 peaauhind „Parim uus toode“.

Samsungi Galaxy S6 edge pälvis Mobile World Congressi korraldaja GSMA auhinna „Parim uus toode“, millega tunnistati nutitelefon messi parimaks uueks tooteks. Samsung sai vastava auhinna juba teist aastat järjest. 2014. aastal peeti messi parimaks uueks tooteks Samsungi Gear Fiti.

Galaxy S6 Edge_Left Front_Black Sapphire“Samsung Galaxy S6 annab nutitelefonile uue tähenduse. Esmakordselt maailmas on uutes Galaxy S6 mudelites kombineeritud kvaliteetsed materjalid ja tipptehnoloogia. Kaasaegne disain, uuenduslik laadimine ning kaamera, mis võimaldab ideaalselt jäädvustada kõike. S6 edge on sümbioos ilust ja võimsusest. See on uus standard nutitelefonide maailmas,“ rääkis Samsung Eesti suurkliendi müügijuht Risto Leedo. „Rõõmustame GSMA-lt saadud tunnustuse üle. See kinnitab meie positsiooni tehnoloogialiidrina ning innustab ka edaspidi looma tooteid, mis vastavad ka kõige nõudlikuma tarbija vajadustele,“ lisas Leedo.

Tunnustuse pälvis ka Samsungi turvaplatvorm KNOX, mis hinnati tiitliga “Parim turvalisuse/pettustevastane toode” olles parim lahendus omas klassis, mida messil tutvustati. KNOX on saanud mitmeid valitsuste akrediteeringuid kogu maailmast, sealhulgas Ameerika Ühendriikide kaitseministeeriumilt.

Galaxy S6 edge_Green Emmerald_Art PhotoSamsung S6 edge sai Mobile World Congressil kokku 20 erinevat auhinda. Ubergizmo nimetas Galaxy S6 „Parimaks mobiiltelefoniks Mobile World Congressil“ tuues välja, et selles on olemas kõik, mida ootad suurepäraselt telefonilt. Mashable ja Laptop Magazine lisasid koheselt uued telefonid oma parimate telefonide edetabelisse kiites Samsungi uut disaini. Nende hinnangul teeb metalli ja klaasi kooslus telefonid tõeliselt vastupandamatuks.

Head Uudised GoodNews