1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. NAISTEPÄEV KÕRSIKUTEGA! Veeda mõnus õhtupoolik Tartus!
NAISTEPÄEV KÕRSIKUTEGA! Veeda mõnus õhtupoolik Tartus!

NAISTEPÄEV KÕRSIKUTEGA! Veeda mõnus õhtupoolik Tartus!

Kõrsikud1Saabuval naistepäeval, 8. märtsil, on meil kõigil suurepärane võimalus kuulata ansambel Kõrsikute meeleolukat kontsertkava Vanemuise kontserdimajas kell 17.00.

„Oleme tegelemas uue loomingulise materjaliga ning usun, et saame naistepäeval kuulajateni tuua mõned eksklusiivsed esmaettekanded ning teha väikese värskenduse meie kava üldplaanis“, ütleb Alari Piispea Kõrsikutest.

Kava värskendus tähendab seda, et publikuni tuuakse loomulikult kõik vanad head lood, kuid samuti lood, mis võiksid publiku senise tagasiside põhjal kavas oma koha leida ning mõned päris uued lood.

Foto allikas: Kõrsikud
Foto allikas: Kõrsikud

Käesoleva aasta jaanuaris tähistasid Kõrsikud oma kolmandat tegutsemisaastat. Ansambli noor eluiga on aga olnud täis märkimisväärset produktiivsust. Seda ilmestavad hästi nii Eesti Laulu kõrged kohad aastatel 2013 ja 2014 kui ka neli plaaditäit loomingut. Lisaks on Kõrsikud olnud aktiivsed kontsertesinejad üle Eesti ning kindlasti on olnud üks põnevamaid hetki ansambli jaoks koostöö Rakvere teatriga.

Kõrsikute loominguline aktiivsus on aga endiselt väga kõrge ning nii ongi neil käsil töö juba viienda plaadiga, mis kõigi eelduste järgi valmib käesoleval aastal.

Salvestatud looming:

  • 2012 – Kolme peale
  • 2013 – Sinu südames
  • 2013 – Heli jälgedes
  • 2014 – Mina olin veel väikene

Kingi oma lähedasele mõnus õhtupoolik Tartus!

Piletid on müügil Piletilevis ja Vanemuise kontserdimaja kassas.

Korraldaja: www.muusikaagentuur.ee

Head Uudised GoodNews