1. Avaleht
  2. Äri
  3. NB ETTEVÕTJA! Osale konkursil „Tallinna ettevõtlusauhinnad 2015“
NB ETTEVÕTJA! Osale konkursil „Tallinna ettevõtlusauhinnad 2015“

NB ETTEVÕTJA! Osale konkursil „Tallinna ettevõtlusauhinnad 2015“

ettevõtlusTallinna Ettevõtlusamet kutsub osalema konkursil „Tallinna ettevõtlusauhinnad 2015“. Tallinna linn tunnustab traditsiooniliselt Tallinna Ettevõtluspäeva raames kohalikke ettevõtjaid ja ettevõtluse arendajaid.

Konkursil on kandidatuuri võimalik üles seada mitmes kategoorias ja kandideerimine on avatud 11. septembrini. Kandidatuuri saab üles seada SIIT!  Võitjad kuulutatakse välja pidulikul Tallinna Ettevõtluspäeva vastuvõtul 7. oktoobril.

Ühtekokku jagatakse auhindu üheteistkümnele parimale järgmistes kategooriates: ettevõtlust või turismi soosiv kinnisvaraalane arendusprojekt, ettevõtjate ning teadus- ja arendusasutuste vaheline koostööprojekt, alustav ettevõte, turismitegu, töökohtade looja ja vastutustundlik ettevõtja. Lisaks kuuele põhikategooriale antakse üle eriauhind ökouuendus ja tunnustatakse koostöös Tallinna Tehnikaülikooli, Tallinna Ülikooli, Eesti Kunstiakadeemia ja SA-ga Eesti Rakenduskõrgkoolid välja valitud parimaid rakenduslikke teadustöid.

Möödunud sügisel jagunesid ettevõtlusauhinnad kuues põhikategoorias järgmiselt: parima arendusprojekti tiitli pälvis Tallinna Sadama poolt arendatud uus kruiisikai Tallinna Vanasadamas, parimaks koostööprojektiks nimetati Eesti meditsiiniteenuste ekspordiklaster Medicine Estonia, mille eestvedaja on Teenusmajanduse Koda, säravaimaks startijaks tunnistati HeatConsult OÜ, parim turismitegu oli Balloon Tallinn, mille maaletooja on OÜ Lennulaev, aasta töökohtade looja tiitliga pärjati teist aastat järjest Kühne + Nagel AS, vastutustundliku ettevõtja auhinna võitis AS ISS Eesti ja vastutustundliku ettevõtja ökouuenduse eriauhinna AS CHEMI-PHARM keskkonnasäästliku innovatsiooni eest tootearenduses.

„Turismitegu 2014“ tiitli pälvinud Balloon Tallinn eestvedaja Lennulaev OÜ juhatuse liige Sigre Luts soovitab kindlasti ka teistel turismiettevõtjatel konkursil kandideerida. „Meie oleme tiitlit kasutanud turunduslikel eesmärkidel ja see on toetanud atraktsiooni usaldusväärsust külastaja silmis – olgu selleks siis kohalik turist või väliskülaline – meie teenuse puhul on see eriti oluline,“ selgitas Luts.

Tallina Ettevõtluspäev toimub tänavu 6. oktoobril ja Noorte Ettevõtluspäev 7. oktoobril.  Tallinna Ettevõtluspäeva eesmärk on väärtustada ettevõtlust, julgustada lennukaid ideid ellu viima ning pakkuda seejuures kasulikku infot erinevate võimaluste kohta. Tallinna Ettevõtlusamet korraldab ettevõtluspäeva kaheteistkümnendat korda ning selle aasta läbiv teema on „julgus eristuda“. Ettevõtjatel on võimalus päeva programmis kaasa lüüa algatusega, mis haakub päeva teemaga. Ettevõtluspäeval osalemine on tasuta.

Head Uudised GoodNews