1. Avaleht
  2. Reis&Puhkus
  3. Neljapäeval avatakse Narva-Jõesuus Noorus SPA Hotel
Neljapäeval avatakse Narva-Jõesuus Noorus SPA Hotel

Neljapäeval avatakse Narva-Jõesuus Noorus SPA Hotel

IMG_001918. septembril avatakse Narva-Jõesuus luksuslik Noorus SPA Hotel, mis pakub nelja tärni väärilist vastuvõttu ja teenuseid. Legendaarses Narva-Jõesuu liivarannas asuvas hotellis on 114 rikkaliku varustusega tuba, konverentsikeskus, 130 kohaga a la carte restoran ning Eesti suurim spa kompleks 14 saunaga. Seitsme korruse ja kahekorruselise galeriiga hotellikompleksi ehitustööd teostas Termak Real Estate OÜ tellimusel AS Merko Ehitus Eesti.

„Meie eesmärgiks on rahulolev klient ning anname endast maksimumi, et Noorus SPA oleks see koht, kuhu kõik tahavad tulla ja keegi ei taha lahkuda. Siin kogetud tunded, emotsioonid ja hetked annavad igaühele ja igas vanuses inimesele energiat, hingevaimu ning tervist . Kinkige endale Nooruse hetk!“ – ütles Mihhail Duzenko, Noorus Spa Hotelli müügi- ja turundusdirektor.

IMG_0258„Noorus Spa Hotel on ehituslikust aspektist suur ja keerukas hoone, mis valmis tähtaegselt tänu heale koostööle tellija ja koostööpartneritega. Nii ehituses kui siseviimistluses on kasutatud kõrgetasemelisele hotellile iseloomulikke materjale. Ehitus hõlmas nii uue hoonekompleksi ehitust kui vana ümberehitust, mille käigus sai moodsaks hotelliks senine lagunenud hooneosa. Keerukust lisasid ka restorani ja bowlingu kohal asuvad basseinid,“ ütles AS Merko Ehitus Eesti projektijuht Andrea Hein.

Eesti värskeim kaasaegse arhitektuuri ja 114 numbritoaga spa hotell asub Narva-Jõesuu liivaranna ääres, 210 km kaugusel Tallinnast ja 175 km kaugusel St. Peterburist. See on puhkusekohaks väärikale kliendile, kes saab siin olles tunda lõputut noorust ja rahulolu. Siit leiab külaline sobilikud teenused, hubasuse ja kvaliteedi kõiges, mis ta alati Noorus SPA Hotel`i tagasi toob.

IMG_0028Neljale tärnile vastavas hotellis leidub tube igale maitsele, alates standardsest kahekohalisest kuni luksusliku kahetoalise sviidini. Kõik toad on maitseka mööbliga sisustatud ning varustatud mere- või suursuguse männimetsa vaatega rõduga. Igas toas on dušš/vann, föön, hommikumantel, isiklik kosmeetikavalik, triikraud, triikimislaud, veekeetja, konditsioneer, tasuta juhtmevaba internet, telefon, televiisor, seif ja minibaar. Majutuse hinna sisse kuulub: rikkalik hommikusöök, piiramatu vee- ja saunakeskuse külastus, fitness-keskuse külastus, tasuta parkimine.

Hotelli a la carte restorani Romantic Garden menüü sisaldab roogasid kohalikust köögist ning hoolega valitud palasid naaberriikide toidukultuurist. Restoranis on 130 istekohta ja väliterrassil 45 kohta, meeleolu lisab unikaalne taustvalgusega vitraažlagi. Eesti suurim spa-kompleks Three Aplles Spa hõlmab fitness-, wellness- ning vee- ja saunakeskust 14 erineva saunaga. Fitness-keskus oma avara jõusaali, rühmatreeningute ning jooga keskkonnaga on treenimiseks sobilik nii harrastajatele kui sportlastele.

IMG_60Vee- ja saunakeskuses on 8 sauna, 25 m ujumisbassein, lasteala, erinevate atraktsioonide ja mullivannidega bassein, jaapanivann ja välibasseiniga terrass. Keskuses on ka privaatne Vip-oaas hamami ja teiste suurepäraste saunade ja veemõnudega, mis pakuvad parimat lõõgastust. Wellness-keskus pakub veehoolitsustest massaažide ja tõhusate aparaadihoolitsusteni välja, lisaks näo-, keha-, käte- ja jalgadele mõeldud hoolitsusi naistele, meestele ja lastele. Lisaks on siin unikaalsed Aemotio SPA, Esagono Halo ja Jaapani tuba.

Hotellist ei puudu ka suurepäraselt varustatud 400 ruutmeetrine konverentsi- ja ürituste keskus, kus on kolm saali, mis sobivad nõupidamisteks, väljapeetud vastuvõttudeks ja meelelahutusüritusteks. Suurim saal mahutab 200 inimest. Aktiivseks tegevuseks sobib nelja reaga bowlingu saal, kus on võimalik mängida ka piljardit.

Head Uudised GoodNews