1. Avaleht
  2. Toode
  3. NUTIKAS KODU! Samsung tutvustas uusimat nutika kodu tehnoloogiat
NUTIKAS KODU! Samsung tutvustas uusimat nutika kodu tehnoloogiat

NUTIKAS KODU! Samsung tutvustas uusimat nutika kodu tehnoloogiat

IMG_0165Samsung Electronics avalikustas 12. veebruaril Monacos toimunud Euroopa Foorum 2016 messil uued innovaatilised tehnoloogiasaavutused, mis toovad tarbijate ellu tähendusrikka muutuse. Uue põlvkonna toodetest pälvisid suurt tähelepanu näiteks innovaatiline AddWash pesumasin ja Family Hub külmik, kui nimetada vaid mõned.

“Samsung keskendub nutika elustiili edendamisele kogu Euroopas. Monacos toimunud messil kergitasime katet uuelt dünaamiliselt tootevalikult, mis jõuab Baltikumi veel sel aastal,“ rääkis Samsung Eesti juht Toomas Tiits. “Oodata on näiteks uut, oma ajast ees SUHD televiisorit, millel on nõgus kvantpunktekraan – see on spetsiaalselt Samsungi poolt välja töötatud tehnoloogia, mis annab võrreldamatu pildikvaliteedi, rabava ereduse ja varasemast palju elutruumad värvid. Need uue põlvkonna seadmed võivad nüüdsest toimida ka nii-öelda keskjaamadena, mis ühendavad kogu nutika kodu ökosüsteemi.” Uusimad Samsung SUHD televiisorimudelid saabuvad Baltikumi alates märtsi lõpust.

IMG_0219

Samuti esitleti Foorumil uut Gear S2 klassikalist roosa-kuldset ja plaatina kella ning Galaxy TabPro S-i, uut Windows 10 operatsioonisüsteemiga varustatud kaks-ühes tahvelarvutit. Kerge tahvelseadme kaudu on tarbijate käsutuses nüüd kõik sülearvuti funktsioonid – see tagab tulemusrikkama mobiilikasutuse. Samas on Gear S2 ühildatav iOS-põhiste seadmetega, et funktsioonid oleks kättesaadavad laiemale kasutajaskonnale.

IMG_0278

Uus tase audioseadmete kasutuskogemuses

Samsung avaldas Euroopa Foorumil ka oma uusimad audiotoodete täiendused, sealhulgas HW-K950 Soundbari, ettevõtte esimese Dolby Atmos® seadme ja tööstuse esimese ribakõlari paketi, mis sisaldab kahte Dolby Atmos®-toega traadita tagakõlarit. HW-K950 Soundbar jõuab Baltikumi turule alates käesoleva aasta juunist.

IMG_0292

Samuti esitles ettevõte messil oma uusimaid nõgusaid monitore ja näitas professionaalidele suunatud kuvarite produktiivsusest tulenevaid eeliseid. Samsungi poolt turule toodud CF591 ja CF390 monitorid on kasutajate jaoks veelgi mugavamad. Need nõgusad monitorid vastavad paremini inimese silma loomulikule kujule, tehes vaatamiskogemuse füüsiliselt loomulikumaks. CF591 ja CF390 monitore on müügile oodata alates aprillist.

IMG_0137

Nutikad uue põlvkonna digitaalsed kodumasinad, mis kujundavad kodu ümber

Samsung tutvustas Monacos ka innovaatilist eestlaetavat AddWash pesumasinat. Uus masin on varustatud erilise lisauksega, mille kaudu on mugav lisada juba pestavale pesule mistahes esemeid, näiteks pesutsüklist kogemata välja ununenud sokke. Samuti saab spetsiaalse ukse kaudu lisada masinasse käsitsi pestud esemeid loputamiseks või täiendavalt pesupehmendajat igal ajal pesutsükli kestel. AddWash saabub Baltikumi turule alates selle aasta kevadest.

IMG_0211

Samsung teatas ka oma robottolmuimeja sarja täiustamisest POWERbot Turbo Wi-Fi-ga. Nüüd juhtivast robottolmuimeja brändist 70 korda võimsama imemisvõimsusega seadmel on Cyclone Force süsteem, mis kogub mustust ja eraldab selle välimisse kambrisse tugeva tsentrifugaaljõu mõjul, et vähendada filtri ummistumist ja säilitada optimaalset imemisvõimsust. POWERbot Turbo jõuab Baltikumis müügile alates juunist.

IMG_0430

Samsung on Euroopas brändide edetabelis eesotsas

Enam kui kolmandikul Euroopa elanikest on kodus Samsungi televiisor, samuti on üks kolmest Euroopas müüdud nutitelefonist Samsungi toodetud. Samsung on turuliider televiisorite ja eraldiseisvate külmikute sektoris, samuti ülemaailmne turuliider nutitelefonide sektoris (23,9%, Gartner, Q3 2015). Samsungi edu ja innovatsiooni läbimurdele on kaasa aidanud 69 000 arendustöötajat ning igapäevaselt ligi 40 miljoni USA dollari investeerimine arendustööle.

IMG_0245

Eelmisel aastal kuulutas Brand Finance, maailma juhtiv sõltumatu brändi väärtuse hindamise ettevõte Samsung Electronicsi väärtuselt teiseks brändiks maailmas.

Head Uudised GoodNews