1. Avaleht
  2. Keskkond
  3. OHUTUT LIIKLEMIST! Teeolud on muutlikud
OHUTUT LIIKLEMIST! Teeolud on muutlikud

OHUTUT LIIKLEMIST! Teeolud on muutlikud

Tress with Ice Crystals in SunlightTäna hommikul sajab mitmel pool kerget lund, sajupiirkonnas on sõiduolud põhi- ja suurematel tugimaanteedel muutlikud.

Maanteeinfokeskuse sõnul sadas varahommikul paiguti kerget lund Harju, Rapla, Järva, Lääne-Viru ja Ida-Viru maakonnas, sajupiirkondades on sõiduolud põhi- ja suurematel tugimaanteedel muutlikud. Kohatist libedust esineb Valga maakonnas Valga-Uulu maanteel ja Ida-Viru maakonnas Tallinn-Narva maanteel. Libeduse võimalus on suurem ristmikel ja liiklussõlmedes.

Mujal Eestis on sõiduolud põhi- ja suurematel tugimaanteedel valdavalt head, jätkuvalt on libedad kõrvalmaanteed. Pärnu, Viljandi, Valga, Põlva, Tartu ja Ida-Viru maakonnas piirab kohati nähtavust udu.

Ennustuse kohaselt ilmaolud lähitundidel oluliselt ei muutu, kuid õhtupoolikul võib Kagu-Eestisse jõuda tihedam lumesadu. Teedel püsib libeduse oht.

Tallinna ringteel Vaelas ehk kilomeetritel 11,5-16 parandatakse teekatet, tööde tsoonis reguleeritakse liiklust ning ooteaeg on ligikaudu viis minutit.

Head Uudised GoodNews