1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. ÖKOFESTIVALI PÕLVAMAAL! Põlvamaa ettevõtted kutsuvad külla
ÖKOFESTIVALI PÕLVAMAAL! Põlvamaa ettevõtted kutsuvad külla

ÖKOFESTIVALI PÕLVAMAAL! Põlvamaa ettevõtted kutsuvad külla

Foto: Lihapagar
Foto: Lihapagar

19. augustil avavad Põlvamaa ettevõtted külastajatele oma uksed. Sel korral on huvilistel võimalik tutvuda Põlva Tarbijate Ühistu, Lihapagar OÜ, Lõuna Pagarid AS, Emer-Pen OÜ, Räpina Paberivabrik, Tere AS ja Jalgpalliklubi Lootos MTÜ tegemistega.

Põlvamaa Arenduskeskuse konsultandi Tiiu Marrani sõnul on Põlvamaa Patrioodi ettevõtjate poolt tulnud algatus tervitatav, sest kõigil huvilistel on võimalik oma silmaga näha maakonna ettevõtete tooteid, tutvuda nende ajalooga ja külastada firmakauplusi. Lisaks toimuvad mitmetes toiduettevõtetes toodete degusteerimised. Päeva paremaks korraldamiseks peaks oma tulekust eelnevalt teada andma ettevõtte kontaktisikule – info selle kohta on leitav Põlva Maavalitsuse ning Ökofestivali kodulehel. Oma osavõtusoovist tuleks ettevõtte kontaktile teada anda hiljemalt 18. augustiks.

23. augustil osalevad nimetatud ettevõtete esindajad ühises telgis Ökofestivalil Karilatsis, kus on võimalik tutvuda ettevõtete toodete ja teenustega ning arutleda muuhulgas teemal: “Miks on oluline tarbida kohalikke tooteid?”.

Põlva Maavalitsuse arengu- ja planeeringuosakonna juhataja Rutt Riitsaar kutsub kõiki Ökofestivalist osa võtma: “Toimub palju põnevat kogu perele ja astudes läbi MTÜ Põlvamaa Patrioodi ettevõtete telgist, saate hea ülevaate MTÜ-sse koondunud Põlvamaa firmade toodangust. Ökofestivalil viime läbi ka konkursi, selgitamaks välja, kui hästi tunnevad tarbijad meie maakonna ettevõtteid ja nende toodangut.” Kõigi ettevõtete lahtiste uste päevade külastajate ja parimate teadmistega vastajate vahel loositakse Ökofestivali perepäeval, 23. augustil Karilatsis, välja kinkekorvid ettevõtjate toodanguga.

Head Uudised GoodNews