1. Avaleht
  2. GoodNews
  3. OSALE LOOSIS! GoodNews ja kosmeetikabränd Avril teevad sõbrapäevakingituse
OSALE LOOSIS! GoodNews ja kosmeetikabränd Avril teevad sõbrapäevakingituse

OSALE LOOSIS! GoodNews ja kosmeetikabränd Avril teevad sõbrapäevakingituse

Avril_jumestus 3Heade uudiste portaal GoodNews ja Prantsuse looduskosmeetika bränd Avril korraldavad valentinikuu lugejamängu, mille võitjad kuulutatakse välja juba 6. veebruaril.

Loos selgitab välja kaks õnnelikku võitjat, kellest ühel avaneb võimalus saada jumestus Avril looduskosmeetikaga ning lisaks enesejumestamise ABC nõuanded jumestajalt. Jumestuse aeg lepitakse kokku jumestajaga ning tuleks realiseerida valentinikuu jooksul. Teine õnnelik võitja saab omale enda vabalt valitud toote Avril kosmeetika e-poest.

Loosis osalemiseks mine Avril kodulehele , vali endale kõige huvipakkuvam või seni lemmikuim toode ning saada toote link vastusena aadressile info@goodnews.ee. Ära unusta ka liituda Avrili Facebooki-lehega, et saada värskeimat infot toodete kohta.

Avril on kättesaadav ning nahasõbralik naturaalne Prantsusmaa looduslik kosmeetika, mis omadustelt võib sobida ka tundlikele ja allergilistele inimestele.Avril looduskosmeetikaOsalege loosis ning just teie võite olla õnnelik, kes saab valentinipäeva nautida kauni jumestusega!

Head Uudised GoodNews