1. Avaleht
  2. Äri
  3. Osale Pärnu Juhtimiskonverentsil 2014: “Kuhu kadus juht?”
Osale Pärnu Juhtimiskonverentsil 2014: “Kuhu kadus juht?”

Osale Pärnu Juhtimiskonverentsil 2014: “Kuhu kadus juht?”

Osale Pärnu Juhtimiskonverentsil 2014 Kuhu kadus juhtAlates Eesti iseseisvumise ajast on Eesti kihutanud kiirteel. Suurest mäest üles, seejärel alla MASU orgu ja taas üles. Majandus ei kasva enam sellise kiirusega kui varem. Ka riigi tasandil on paljud olulised muudatused toppama jäänud.

Juhtimise õpikutarkuse järgi on meist paljud hoogsalt delegeerinud ja tekkinud vaba aega kasutatakse eneseteostuse leidmiseks spordi, fotograafia või muude huvitavate hobidega tegeledes. On juhte, kes on langenud mugavustsooni ja toimetavad piire ületamata.

Selleks, et uut arengut näha, on vaja visiooni ning otsuseid – vaja on nähtavat juhtimist. Kõigega aga ise tegeleda ei jõua, vaja on teha valikuid.

Seekordsel Pärnu Juhtimiskonverentsil räägitaksegi juhtidest.

Programm keskendub juhile 

Juht on inimeste ees üsna üksi. Öeldakse, et kõrgel kohal on tuuline. Inimene on emotsionaalne olend, kuid milliseid emotsioone saab juht endale lubada. Üks Nokia eksjuht tunnistas, et hirm ebaõnnestumise ees kammitseb. Kas juht tunneb oma tööd tehes rõõmu kõrval ka hirmu, on tal vahel ka häbi?

Konverentsil kuuleb, mida ootavad tänases olukorras ettevõtete omanikud. Kas nende ootused ja suhtumine on aastate jooksul muutunud, kas näiteks tegevjuhi pärastlõunaseid golfiringe nähakse osana tööst või mitte.

Igapäevaselt toimetades annavad kõik enda kohta pidevalt erinevaid märke. Meie digividinad, reisid, hobid, autod, kohalolu sotsiaalmeedias, tööväline suhtlemine ja muu selline räägib meist nii mõndagi. Juhtidele võiks korda minna see, kuidas töötajad neid näevad.

Osalemistingimused

Konverents toimub 15.-16. mail ning teemaks on „Kuhu kadus juht?”
Lähemalt uuri osalemistingimuste kohta SIIN!

Konverentsil otsitakse vastuseid
 
Konverentsil selgitatakse välja vastused mitmetele küsimustele.

  • Kas juht on üleüldse kadunud?
  • Mida ootavad ettevõtte omanikud juhilt?
  • Kuidas paistab juht kolleegidele, alluvatele, perekonnale?
  • Mida juht ise tunneb?
  • Kuidas taastada energiat ning anda ettevõttele uus hingamine?

Uuri lähemalt SIIT!

VAATA VIDEOT!

Head Uudised GoodNews