1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. Ott Pärna ja Tanel Talve riigimeeste saun Euroopa Saunamaratonil
Ott Pärna ja Tanel Talve riigimeeste saun Euroopa Saunamaratonil

Ott Pärna ja Tanel Talve riigimeeste saun Euroopa Saunamaratonil

Ott Pärna & Tanel Talve  Foto: Erakogu
Ott Pärna & Tanel Talve
Foto: Erakogu

Riigireformimehed Ott Pärna ja Tanel Talve panevad Euroopa Saunamaratonil Otepääl 22. veebruaril 2015 püsti RIIGIMEESTE SAUNA. Saunas viheldakse välja viha, süstitakse koostööindu ja peetakse plaani, kuidas ehitada Eestist peale valimisi veel parem riik.

Euroopa suurim saunamaraton toimub Otepääl kuuendat korda. Kohal on enam kui 18 sauna ja ühtekokku 40 erinevat atraktsiooni. Kaasa lööb enam kui 800 saunalist rohkem 200 meeskonnas. Saunamaratoni populaarsust ilmestab tõsiasi, et kohad registreeriti täis kiirusega, mida tavaliselt näeb Londoni või Berliini jooksumaratoni registreerimisel.

Kutsume kõiki Saunamaratonile kaasa elama ja soovime saunalistele hüva leili! Riigimeeste saun on ekstraklassiline, innovatiivne, ajaloo hõnguline ja täis üllatusi. Mis see täpsemalt olema saab, olgu igaühele üllatuseks.

Majandusteadlase ja ettevõtja Ott Pärna ning maaelu eestvedaja Tanel Talve eestvedamisel on koostöös ca 20 oma ala eksperdiga pandud kokku laiapõhjaline riigireformi plaani www.riigireform.ee. Plaani elluviimiseks kandideerivad mehed Riigikokku – Ott Pärna Tallinna Kesklinnas, Pirital ja Lasnamäel, Tanel Talve Jõgeva- ja Tartumaal.

Selleks, et innustada poliitikute vahel koostöötahet Eesti reformimisel, korraldavad Ott Pärna ja Tanel Talve lisaks sisulistele aruteludele ka lõbusamaid ettevõtmisi. Nii püüti 13. veebruaril Viljandi Kalafestil ühiselt RIIGIREFORMI SÄRGE, korraldati 17. veebruaril Lauluväljaku Talvepargis SUUR POLIITPLAKATITE VASTLARALLI. Viimasega juhiti tähelepanu plakatite ja plasti korduvkasutusele ning turvalisele mäespordile.

Head Uudised GoodNews