1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Telesaated
  4. PALJU ÕNNE! „Seitsmeste uudiste“ produtsendiks saab Annely Adermann
PALJU ÕNNE! „Seitsmeste uudiste“ produtsendiks saab Annely Adermann

PALJU ÕNNE! „Seitsmeste uudiste“ produtsendiks saab Annely Adermann

Annely Adermann_TV3TV3 avalike suhete juht Annely Adermann võtab vastu uue väljakutse ja jätkab septembrikuust „Seitsmeste uudiste“ meeskonnas produtsendina.

„Kümme aastat TV3 turundustiimis on olnud kui üks suurepärane „PR-saade“ ja seda eelkõige tänu imelistele inimestele, kes mind alati inspireerisid ja toetasid. Ometi – kui „Seitsmeste uudiste“ uus juht Mart Mardisalu mind uudistetiimi produtsendiks kutsus, tundsin, et on aeg edasi liikuda,“ selgitab Adermann. „Tänan südamest kõiki televaatajaid, eetristaare, ajakirjanikke, koostööpartnereid ja kolleege. Luban, et annan endast parima ka edaspidi ning usun, et suudan „Seitsmeste uudiste“ peatsele muudatustelainele vajalikku hoogu anda,“ lisas ta.

TV3 avalikke suhteid hakkab alates septembrist juhtima Kertu Jukkum. „Kertu on väga hea suhtleja ning temas on just seda julgust, sitkust ja pealehakkamist, mida PR-töö eeldab. Tore, et juba esimene hooaeg uuel tööpostil kujuneb Kertu jaoks põnevaks ja teguderohkeks, sest võimas sügishooaeg suursaadetega „Su nägu kõlab tuttavalt“ ja „Eesti parim pagar“ ootavad, pakkudes väljakutseid ning töörõõmu,“ märkis Adermann.

Annely Adermanni telelugu algas 1993. aastal ETV saatejuhina, järgnesid telekanalid EVTV ja TV3. TV3s on Adermann olnud reklaamitoimetaja, saatejuht, reporter, toimetaja, uudisteankur ja avalike suhete juht. Tema juhtida on olnud ka paljud eriprojektid, sh sarjade fänniliikumine, vaatajamängud ning telekanali heategevuslikud ettevõtmised. Annely Adermann on pärit Pärnust, õppinud Lydia Koidula nimelises Pärnu 2. Keskkoolis ning lõpetanud Tallinna Pedagoogikaülikooli. Ta on abielus ja kahe lapse ema.

Head Uudised GoodNews