1. Avaleht
  2. Haridus
  3. PARIMAD RAAMATUKOGUHOIDJAD! Lääne-Virumaa valib parimaid raamatukoguhoidjaid
PARIMAD RAAMATUKOGUHOIDJAD! Lääne-Virumaa valib parimaid raamatukoguhoidjaid

PARIMAD RAAMATUKOGUHOIDJAD! Lääne-Virumaa valib parimaid raamatukoguhoidjaid

Maavanem Marko Torm ja Lääne-Viru Maavalitsuse haridus-ja sotsiaalosakonna juhataja Aivi Must Lääne-Viru Rakenduskõrgkooli raamatukogus Foto: Kristel Kitsing
Maavanem Marko Torm ja Lääne-Viru Maavalitsuse haridus-ja sotsiaalosakonna juhataja Aivi Must Lääne-Viru Rakenduskõrgkooli raamatukogus
Foto: Kristel Kitsing

Lääne-Viru maavalitsus ja Lääne-Virumaa Keskraamatukogu kuulutavad välja konkursi „Lääne-Viru aasta raamatukoguhoidja 2015” tiitlile.

„Lääne-Virumaa aasta raamatukoguhoidja 2015” konkursi eesmärgiks on tunnustada nii isikute kui meeskondade kategoorias maakonna raamatukoguhoidjaid, kes on aasta jooksul positiivselt mõjutanud paikkonna elu raamatukogunduse valdkonnas, maakonnas või Eesti raamatukogunduses.

Kandidaadiks võib esitada Lääne-Virumaa küla-, valla-, linna- või kooliraamatukogudes töötava isiku või meeskonna, kes on viimase aasta jooksul paistnud silma innovaatilise ja tulemusliku arendustöö või praktilise tegevusega kutsetöös, täiskasvanute või laste raamatukoguteeninduse alal.

Kandidaate võivad esitada nii üksikisikud, asutused kui organisatsioonid.

Selleks tuleks esitada kirjalik taotlus-iseloomustus käesoleva aasta 10. oktoobriks Lääne-Viru maavalitsusele aadressil Fr. R. Kreutzwaldi 5, 44314 Rakvere, e-posti aadressil haridusosakond@laane-viru.maavalitsus.ee või Lääne-Viru keskraamatukogule aadressil Lai 7, Rakvere 44308, e-posti aadressil lvkrk@lvkrk.ee.

Maavalitsuse ja Lääne-Viru keskraamatukogu esindajatest moodustatud komisjon valib esitatud kandidaatide hulgast tiitliväärilised raamatukoguhoidjad, keda tunnustatakse Lääne-Viru maavalitsuse tunnuskirja ja meenega.

Esmakordselt kuulutati tiitel välja 2011. aastal Sõmerul toimunud üleriigilisel raamatukogupäeval, mil aasta raamatukoguhoidja tiitli meeskonnatöö eest sai Kunda Linnaraamatukogu ja isikuauhinna pälvis Lääne-Viru Keskraamatukogu arendusspetsialist Tiina Kriisa. 2012 aastal pälvis tiitli Lääne-Viru Keskraamatukogu komplekteerimisosakonna raamatukoguhoidja Aili Höövelsoo. 2013 aastal sai isikuauhinna Sõmeru raamatukogu direktor Maret Kõre ja parim meeskond töötas Tapa Linnaraamatukogus. 2014 sai isikuauhinna Lääne-Virumaa Keskraamatukogu komplekteerimisosakonna juhataja Iivi Kask.

Head Uudised GoodNews