1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. Pealinna restoranid pakuvad soodsalt elamusi
Pealinna restoranid pakuvad soodsalt elamusi

Pealinna restoranid pakuvad soodsalt elamusi

IMG_0655Tallinna linnapea Edgar Savisaar avas täna raekojas juba traditsiooniks kujunenud Restoranide nädala.

Savisaar tõdes, et toidukultuur ja selle areng köidab tallinlasi iga aastaga üha enam ja enam. „Seekordsel, juba neljandal Tallinna restoranide nädalal osaleb soodsa hinnaga näidismenüüga rekordarv restorane – koguni 44 söögikohta.“

Savisaar rõhutas, et restoraninädala populaarsuse kasvu aluseks on kõigi igapäevaselt toidukultuuri arendamisega tegelejate ühine töö. „Tallinn on sellele õla alla pannud ning meist on saanud head partnerid,“ lisas Savisaar.

IMG_0575Linnapea sõnul on restoranid ja nendes pakutav omal moel Tallinna ja kogu Eesti visiitkaart. „Head toitu, meeldivat teenindust ja mõnusat õhtut mäletatakse tihti kui kõige meeldejäävamat. See ongi Restoranide Nädala suurim väärtus – esindada ja arendada Tallinna läbi meeldivate elamuste.“

Tallinna restoranide nädal kutsub tähistama novembri esimest nädalat kui suurepärast restoranide ja toidu nädalat. Nädalat, mis on täis avastusi, meeldivaid elamusi ning tänu suurepärasele hinnale võimalust külastada ja võrrelda suurimal hulgal erinevaid restorane.

Tallinna restoranide nädalal pakuvad restoranid eelnevalt broneeringu teinud külastajatele a la carte menüü alusel fikseeritud menüüga kahekäigulise lõunasöögi hinnaga 10 € ja kolmekäigulise õhtusöögi hinnaga 20 €.

Head Uudised GoodNews