1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. PERE- JA TERVISEPÄEV! Täna toimub Stroomi rannas Pere- ja Tervisepäev
PERE- JA TERVISEPÄEV! Täna toimub Stroomi rannas Pere- ja Tervisepäev

PERE- JA TERVISEPÄEV! Täna toimub Stroomi rannas Pere- ja Tervisepäev

perekondPõhja-Tallinna valitsus kutsub kõiki täna Stroomi randa Pere- ja Tervisepäevale. Üritus algab juba kell 10 hommikul ja kestab kuni kella 20ni.

Põhja-Tallinna vanema Raimond Kaljulaidi sõnul on päeva eesmärgiks propageerida tervislikke eluviise, tutvustada võimalusi kehalise koormuse suurendamiseks ja samas pakkuda tegevust nii lastele kui ka täiskasvanutele. „See on suurepärane võimalus veeta koos pere ja sõpradega üks vahva päev ning samas mõelda ka oma tervisele ning eluviisile,“ ütles Kaljulaid.

Pere- ja Tervisepäeva raames avatakse tervisetänav, kus inimestel on võimalik küsida nõu oma ala spetsialistidelt ning teha erinevaid tervisemõõtmisi – mõõta vererõhku, kolesterooli, hemoglobiini, veresuhkru taset, kontrollida silmanägemist jne. Tervisetänav on avatud kella 11st kuni 16.30ni.

Toimuvad ka mitmed tasuta treeningud, näiteks joogatunnid ja maadluse ning taipoksi näidistreeningud. Uudisena on avatud Stroomi ranna uus surfiklubi, kust on võimalik ka surfitunde võtta. Surfiklubi lähistel toimub SUP jooga.

Päeva aitab sisustada kell 12 algav lavaprogramm, mis pakub midagi igale maitsele. Päeva juhib Anatoli Tafitšuk. Meelelahutusliku programmi krooniks on Eesti suurim ergutusvõimlejate Baltic Stunt Fest tutvustus, kus silmailu pakuvad Baltimaade parimad ergutusvõimlejad.

Lastele on terve päeva jooksul avatud Põhja-Tallinna Noortekeskuse lasteala, kus lapsed saavad mängida, võistelda ning võita auhindu. Kell 14 toimub Stroomi lasteväljakute läheduses Tallinna Lasteteatri tasuta etendus Kaval-Ants ja Vanapagan.

Pere- ja Tervisepäeva raames on traditsiooniliselt avatud ka laat. Laadad on Põhja-Tallinnas olnud alati väga populaarsed.

Üritusel jagavad infot koostööpartnerid Politsei- ja Piirivalveametist, Päästeametist ja Maanteeametist.

Head Uudised GoodNews