1. Avaleht
  2. Kultuur
  3. Teater
  4. PILETIKAMPAANIA! Homme algab NUKU teatri sooduspiletite kampaania
PILETIKAMPAANIA! Homme algab NUKU teatri sooduspiletite kampaania

PILETIKAMPAANIA! Homme algab NUKU teatri sooduspiletite kampaania

NUKU_PiletikampaaniaNUKU teatri selle talve ja kevade pileteid saab alates 8. kuni 18. jaanuarini osta sooduskampaanialt „Nuku – teatrit igale vanusele“. Piletid on soodsamad 22-40 protsendi võrra.

Kõige suurema soodustusega ehk üheksaeurosed (tavahind 15 eurot) piletid on müügi täiskasvanute lavastustele „Ajarefrään“, „Lemuel Pitkini demonteerimine“, „1i“ ja „Ajuloputus“. Kaht viimast lavastust mängitakse lähikuudel ka viimaseid kordi. Suvel Viinistul mängitava „Dorian Gray portree“ piletid on müügis samuti erihinnaga, milleks on 19,50 eurot.

Seitsme euroga (tavahind 10 eurot) saab vaatama tulla koolilastele mõeldud lavastusi „Cosette“, „Gelsomiina tsirkus“, „Miisu“, „Kentsakas juhtum koeraga öisel ajal“, „Canterville’i lossi vaim“, „Emma ja ajakivi ehk Nukkude teater“, „Lugu kahest vereliblest“, “Suveöö unenäomasin”. Kuue euro (tavahind 8 eurot) eest näeb kõiki ülejäänud lavastusi, mis peamiselt mõeldud väikelastele ja algklassilastele.

Pileteid saab osta jaanuari, veebruari, märtsi ja aprilli etendustele ning suvelavastusele “Dorian Gray portree”. Kampaaniahind kehtib etendustele, mis toimuvad Auna teatrimajas, Salme Kultuurikeskuses, Hobuveskis, Vabal Laval, Eesti Sõjamuuseumis Viimsis ja Viinistu Katlamajas.

Soodustus ei laiene saatjapiletile (väikelastelavastuste täiskasvanust saatja, piletihind 4€) ning väljasõitudele. Soodustus kehtib ainult kampaania perioodil pileteid välja ostes.

Kampaania piletid on müügil NUKU teatri kassades ning Piletilevi müügipunktides ja internetis. NUKU kassa vanalinnas, Nunne tänaval on avatud tavapärastel aegadel, teisipäevast pühapäevani kella 10-18. Auna tänava teatrimaja piletilaud on avatud tund enne etenduste algust ja etenduste ajal.

Head Uudised GoodNews