1. Avaleht
  2. Kultuur
  3. Teater
  4. Polygon Teatris esietendub lastemuusikal “Lumejänesed”
Polygon Teatris esietendub lastemuusikal “Lumejänesed”

Polygon Teatris esietendub lastemuusikal “Lumejänesed”

DSC_67918. detsembril esietendub Polygon Teatris lastelavastus “Lumejänesed”.

“Lumejänesed” on õpetlik lugu, millel on ilus vaatemäng ja palju muusikat. See räägib lumevalgetest lumejänestest, kes korraldavad maailmaasju: tuult, vihma ja lund, ööd ja päeva, valgust ja pimedust. Ja siis korraga hakkab Kõvajänes sellele kõigele vastu. Ühel õhtul jätab ta valguse välja lülitamata! Mis ja kes siis valguse kätte ilmuvad ja kuidas maailmakord jälle paika saab, selgub lõbusa laulu ja tralli saatel.

Näidendi autor Andres Noormets on tuntud esmajoones kui lavastaja täiskasvanutele. Ja ometigi kihutas teda miski kirjutama lugu lastele. Meie nähtava maailma kõrval, selle all ja läbi ja üle, on veel mitu maailma, mis meie maailmale mõjuvad, seda teraselt kuulatavad, tasakaalus hoiavad ja mida meie peame õppima kuulama ja hoidma.   Ja sestap Polygon oma teatri ja kooliga selle muusikalilaadse loo detsembris publikuni toobki.

Lavastaja Tamur Tohver, autor Andres Noormets, muusika Tarvo Krall, kunstnik Ellen-Alice Hasselbach, valgus Aleksander Erstu.
Mängivad Karin Rask, Tarvo Krall, Maarius Pärn, Harri Ausmaa, Henri Kuus, Jane Lauter, Kadri Enn.
Etendused 8., 9., 10., 11., 12., 13., 15., 17. ja 18. detsembril Polygoni amfiteatris (Rävala 8).
Etenduse pikkus 1 tund ja 15 minutit

Vaata lavastuse reklaamklippi

Lavastuse info Polygon Teatri kodulehel.

Piletid müügil Piletilevis.

Polygon Teater on asutatud 8. mail 2008 Tamur Tohveri, Tarvo Kralli ja Reet Ausi poolt. Tegutsemisaja jooksul on antud üle saja etenduse nii kodu- kui välismaal. Polygon Teater on vahetu teatri esindaja. Teatri eesmärgiks on olla kõrge kunstilise kvaliteedi juures sotsiaalselt terav ja samas ühendav, jutustades lugusid kõikidele Eestis elavatele inimestele mõistetaval moel. 2009. aastast tegutseb Polygoni Teatrikool huvikoolina Tallinnas ja sellest sügisest ka Tartus.

Head Uudised GoodNews