1. Avaleht
  2. Meestele
  3. PZU Kindlustuse prioriteediks on ennetustöö
PZU Kindlustuse prioriteediks on ennetustöö

PZU Kindlustuse prioriteediks on ennetustöö

PZU Kindlustuse prioriteediks on ennetustöö-4Eesti turul märkimisväärse positsiooni hõlmanud PZU Kindlustus panustab   õnnetusjuhtumite ennetamisse ning motiveerib sõidukijuhte turvaliselt ja kultuurselt liiklema.

Möödunud aastal omandas PZU Grupp RSA kindlustuse operatsioonid Baltimaades ja sai selle piirkonna turuliidriks. Jõuliselt tegutsetakse ka Eestis, kus omandakse 14,5% kindlustusturust.

PZU Kindlustuse prioriteediks on ennetustöö-3“Kui klassikalised kindlustusseltsid on orienteeritud õnnetusjuhtumiga kaasnevatele kahjukäsitlemistele, siis meie pöörame tähelepanu ennetusele. Püüame manitseda kliente käituma liikluses ettenägelikult ja hoolivalt ja nii selle eluvaldkonna kultuuri paremaks muuta,” rääkis PZU sõidukikindlustuse grupijuht Tanel Kurs Kanal 2 telesaates “Rooli võim”.

Kursi sõnul on tehtud väärtuspakkumine hoolivate ja kaasliiklejatega arvestavate klientide premeerimiseks. “Kui viimase kolme aasta jooksul pole olnud liikluskahjusid, siis sõlmides nii kaskokindlustuse kui ka liikluskindlustuse, võimaldame kogu selle tulu pealt saada liikluskindlustusmakse soodsamalt,” ütles ta.

PZU Kindlustuse prioriteediks on ennetustöö-2“Liikluskindlustust peame oma brändi kujundamisel oluliseks põhjusel, et ligi pool miljonit Eestimaa inimest osalevad autojuhtidena liikluses ja autoga seonduvad kindlustustooted moodustavad meie kindlustusest suurema osa, ” toonitas Tanel Kurs.

“Väga teretulnud, et kindlustusfirma on võtnud südameasjaks tegeleda mitte ainult kahju tagajärgede likvideerimisega, vaid ka ennetustööga,” tunnustas „Rooli võimu“ saatejuht Robert Rool.

VAATA VIDEOT!

Jaan-Ivo Lukas

Head Uudised GoodNews