1. Avaleht
  2. Meestele
  3. Raivo Rimm läbis auga „Rooli võimu“ kiigekatse
Raivo Rimm läbis auga „Rooli võimu“ kiigekatse

Raivo Rimm läbis auga „Rooli võimu“ kiigekatse

Raivo Rimm läbis auga „Rooli võimu“ kiigekatseKanal 2 saates „Rooli võim“ palju põnevust pakkunud ja elevust tekitanud kiigekatses otsustasid oma võimed proovile panna ka saatejuhid Robert Rool ja Raivo Rimm. Esimesena eksperimenti astunud Raivo tõestas, et ta pole auto-motoasjanduses mitte ainult hea sõnaseadja, vaid ka julge ja nutikas praktik.

Robert Rool ja Raivo Rimm ütlesid reportaaži sissejuhatuses, et katset sooritama ajendasid neid televaatajate kirjad, milles tunti huvi, kas tuntud inimesi katsetama kutsunud saatejuhid ka ennast proovile panna julgevad.

Raivo Rimm läbis auga „Rooli võimu“ kiigekatse2Robert ja Raivo otsustasid mitte üldarvestuses konkureerida, vaid mõõtu võtta omavahel. Nii sooviti vältida eelarvamusi, et saatejuhid on eksperimenti juba korduvalt proovida saanud. Tegelikult on seda juhtunud vaid ühel korral enne projekti käivitumist.

Esimesena sõitis autokiigele Raivo Rimm. Tema eksperimenteerimisele kaasnesid kolleeg Rooli kommentaarid ja ergutushüüded.

„Ma sain esimese katsega peale ega kõikunud,“ ütles Rimm rahulolevalt.

„Kasutasid naiste taktikat!“ ei jätnud  Rool sõbralikult aasimata.

„Mis vahe, kelle taktika!“ ei jäänud ka Rimm võlgu.

Kiigekatse tulemuseks sai Raivo Rimm 0.55. „Jätsin autoistme teadlikult tahapoole, et seda saaks vajadusel veel millimeetri võrra tahapoole nihutada,“ lobises ta naljatlevalt välja kavala balansseerimisnipi.

VAATA VIDEOT!

Jaan-Ivo Lukas

Head Uudised GoodNews