1. Avaleht
  2. Reis&Puhkus
  3. RATTAINFO! Elron lisas sõiduplaanidesse rattainfo
RATTAINFO! Elron lisas sõiduplaanidesse rattainfo

RATTAINFO! Elron lisas sõiduplaanidesse rattainfo

Foto: elron
Foto: elron

Kavandades rongisõitu, saab nüüd internetist järele vaadata, kas jalgrattale on piisavalt ruumi. Elroni sõiduplaani otsing sai sel nädalal täienduse, mis annab infot, millistel reisidel on ratta kaasavõtmine mugavam.

„Jalgrattahooaeg on alanud ja rattureid on ka rongides iga päevaga rohkem. Et kliente paremini teenindada, oleme loonud vahendi, mis aitab rattaga reisijatel informeeritumaid valikuid teha. Anname reisijatele teada, millistes rongides on ratta kaasavõtmiseks eeldatavalt rohkem ruumi ning millistel juhtudel soovitame kaaluda mõne teise väljumise kasutamist”, räägib Elroni kommunikatsiooni- ja turundusjuht Mai Vahtrik.

“Kindlasti soovime toetada keskkonnasõbralikke liikumisviise, sealhulgas jalgrattasõitu – seda enam, et rong on ainus ühistranspordivahend, millega saavad ratturid kiirelt ja mugavalt pikemaid vahemaid läbida. Saame reeglina pakkuda 10 rattakohta rongi kohta ning kuna puhkuste hooaeg annab kõigile võimaluse olla rohkem oma aja peremees, pakume rattaga liiklejatele täpsemat infot enda reiside tegemiseks aegadel, mil rongis on rohkem ruumi.“

Elroni sõiduplaani otsingusse lisatud info rattaga rongireisijatele põhineb Elroni seniste reiside statistikal ja võtab arvesse ka konkreetset nädalapäeva, erisusi reisimistes suuremate pühade ajal, samuti Elronile oma reisist teada andnud ratturite gruppide liikumist.

“Kuna tegemist on statistikal põhineva informatsiooniga, on prognoosimatud olukorrad siiski võimalikud. Kõik jalgratturite grupid, kes osa oma teekonnast rongiga sõita plaanivad, aitavad enda ja kaasreisijate sõidumugavusele palju kaasa, kui oma reisiplaanide osas eelnevalt aadressil info@elron.ee ühendust võtavad,” soovitab Mai Vahtrik.

Head Uudised GoodNews