1. Avaleht
  2. Meestele
  3. Reff.ee: ostke turvalised rehvid!
Reff.ee: ostke turvalised rehvid!

Reff.ee: ostke turvalised rehvid!

Reff.eeReff.ee pakub võimalust osta suvehooajaks rahvusvaheliselt tunnustatud brändi rehve ja loosib aktiivsemate veebiostjate vahel reisi iidsesse Rooma.

Kanal 2 saate “Rooli võim” sissejuhatuses märkis Reff.ee tegevjuht Ivo Ukris, et talvehooaeg laabus turustamisel väga edukalt ja tänas kõiki kliente. “Nüüdseks on aga lumi juba mõnda aega sulanud, päike paistab piisavalt ja käes on sobilik aeg suverehvidele mõtlemiseks,” lisas ta. Ukrise sõnul on neil pakkuda rehve mainekalt brändilt Aeolus. “Selle ettevõtte rehvid jõuavad 150-nesse erinevasse riiki. Muuhulgas pakutakse aastaks lisagarantiid.  „Kui näiteks sõita rehviga naela otsa või löökauku, siis meie vahetame rehvi tasuta ümber,” selgitas Reff.ee juht.

Reff.ee-2“Aeolus kuulub kogu maailmas rehvitootmise TOP 20-nesse. Põhiliselt valmistakse neid täielikult Euroopa Liidu nõuetele vastavaid rehve  Saksamaal,” ütles Ukris.

Telesaates rääkis ta ka möödunud talvehooajal väga tuntuks saanud rehvibrändist Cordiant. Selle kaubamärgi all toodetud rehve turustakse Ameerika Ühendriikidesse, Brasiiliasse, Slovakkiasse ja teistessegi riikidesse. Ivo Ukrise sõnul on tulnud turule ka rehv Sport 3, mis aga on mõeldud sõitmiseks ainult Euroopa teedel.

Agaramatele rehviostjatele on teatada ka hea boonusuudis: nende vahel, kes ostavad Reff.ee kodulehe kaudu neli rehvi, loositakse reis kahele Rooma, kus majutus on kesklinnas paiknevas hotellis. Turismiprogrammi kuulub ka öine ekskursioon legendaarse FIAT 500-ga iidse linna tänavatel.

“Ostke turvalised rehvid ja olge mõnusad,” lõpetas Ivo Ukris oma seekordse tutvustuse saates “Rooli võim”.

VAATA VIDEOT!

Jaan-Ivo Lukas

Head Uudised GoodNews