1. Avaleht
  2. Kultuur
  3. REGISTREERU EKSKURSIOONILE! Muuseum Viru hotell ja KGB tähistab sünnipäeva
REGISTREERU EKSKURSIOONILE! Muuseum Viru hotell ja KGB tähistab sünnipäeva

REGISTREERU EKSKURSIOONILE! Muuseum Viru hotell ja KGB tähistab sünnipäeva

Muuseumi kollaaž
Muuseumi kollaaž

Eesti esimene hotellimuuseum Viru hotell ja KGB tähistab 13. jaanuaril oma neljandat sünnipäeva tasuta ekskursioonidega.

Sünnipäeva puhul toimub kaks eestikeelset, kaks soomekeelset, üks venekeelne ja üks ingliskeelne ekskursioon. Vajalik on eelregistreerimine, sest rühmade suurused on piiratud. Registreerimine telefonil +372 680 9300 või viru.reservation@sok.fi.

„Neli aastat ja üle 120 tuhande külastaja on ühe väikse eramuuseumi jaoks fantastiline tulemus,“ ütles Original Sokos Hotel Viru tegevdirektor Anu Soosaar. „Oleme uhked meie giidide üle, kes räägivad Eesti ajaloost nii, et kuulatakse huviga ning lahkudes soovitatakse ekskursioone teistelegi. Viru hotell on osa meie kõigi ühisest ajaloost ning otsustasime sel päeval tähistada hotellimuuseumi sünnipäeva tasuta ekskursioonidega.“

13. jaanuaril väljuvad eestikeelsed ekskursioonid kl 16.00 ja 17.30, soomekeelsed kl 10.00 ja 13.00, ingliskeelne kl 11.30 ja venekeelne kl 14.30.

Eesti esimene hotellimuuseum Viru hotell ja KGB avati 13.1.2011. Nelja aasta jooksul on külastanud muuseumi u 120 000 inimest, seda on kajastanud sajad välismaised meediakanalid ning muuseum on võitnud mitmeid tunnustusi, mh Tallinna Turismitegu 2011 auhinna.

AS Sokotel on SOK kontserni tütarfirma, mis esindab Eestis kaubamärke Solo Sokos Hotel Estoria ja Original Sokos Hotel Viru. Viru hotelli kõrval asuvas Estorias on 93 hotellituba, Virus on tube 423, lisaks kaasaegne konverentsikeskus, suur restoranimaailm, ööklubi Café Amigo, ilukeskus, Eesti esimene hotellimuuseum ja saunad. Tänavu 5. mail täitub Viru hotellil 43. tegutsemisaasta.

Head Uudised GoodNews