1. Avaleht
  2. Äri
  3. REGISTREERU! Osale koolitusel „Innovaatilisest ideest eduka ärini“!
REGISTREERU! Osale koolitusel „Innovaatilisest ideest eduka ärini“!

REGISTREERU! Osale koolitusel „Innovaatilisest ideest eduka ärini“!

businessTallinna Ettevõtlusamet kutsub 8. aprillil kell 09.00‒16.15 Nordic Hotel Forumi konverentsikeskuses (Viru väljak 3) toimuvale koolitusele „Innovaatilisest ideest eduka ärini“.

Koolituse eesmärk on saada teada, kuidas viia ellu innovaatilisi toote- ja teenusearenduse ideid väikeettevõttes; kuidas oma ideed võimalikult efektiivselt tulusaks äriks muuta; kuidas jõuda ettevõtte innovatsioonistrateegias ühtse arusaamani; kuidas koostada innovatsioonistrateegia elluviimiseks meeskonna tegevusplaani.

Koolituspäeva lõpuks oskavad kõik osalejad analüüsida ja rakendada innovatsioonistrateegiaid ning kasutada ärimudelit kui strateegilise planeerimise ja innovatsioonijuhtimise tööriista.

Koolitus seisneb TTÜs, EBSis ja ideekonkursil Ajujaht edukalt testitud meetodil, kus praktika vahetub teooriaga.

Koolituse maksumus: 25 eurot (hind sisaldab loengumaterjale, kohvipause ning lõunat).

Osalemiseks täida registreerimisvorm.

Lektor Yrjö Ojasaar on tehnoloogiaettevõtteid nõustava ja ingelinvestoreid koondava ettevõtte Solon Partnersi juhtivpartner. Tal on kogemus nii äriteenuse pakkujana – advokaadina – kui ka ettevõtjana Ameerika Ühendriikides ja Euroopas. Ojasaar lõpetas cum laude Virginia ülikooli ja sai oma doktorikraadi cum laude Minnesota ülikoolis. Ta on nõustanud Ameerika Ühendriikides 500 ettevõtet tootevastutuse, äriõiguse ja ettevõtte rahanduse küsimustes. Euroopas on Ojasaar töötanud mitme esmase avaliku pakkumisega (IPO) OMX ja Londoni AIM turgudel, samuti edukalt juhtinud mitmeid ühinemis- ja ülevõtmistehinguid. Yrjö Ojasaar kuulub alates 2012. aastast Teenusmajanduse Koja juhatusse.

 

Head Uudised GoodNews