1. Avaleht
  2. Reis&Puhkus
  3. REISINÕU! Kuidas turvaliselt reisida?
REISINÕU! Kuidas turvaliselt reisida?

REISINÕU! Kuidas turvaliselt reisida?

reisVälisriigis viibides on turvatunne väga olulisel kohal. On mitmeid häid nippe, mis vähendavad reisimisega seotud turvariske, kirjutab Sving Travel Wallet.

Toome lugejateni mõned kasulikud nõuanded.

Jälgi alati oma asju ja vaata enne kohvikust, rannast, muuseumist või teistest avalikest kohtadest lahkumist, et kõik asjad kaasa saaksid. Oma asjade tagaajamine võib teises riigis ja kultuuriruumis osutuda väga vaevarikkaks.

Kanna oma tähtsaid dokumente ja raha eraldi, kindlasti mitte samas kohas. Turistid on taskuvarastele lihtsaks sihtmärgiks, sest nende tähelepanu on hajutanud keskkond, kus nad parasjagu viibivad. Mõistlik on teatud hulk sularaha jätta näiteks hotelli seifi. Sel juhul on hakkamasaamine garanteeritud ka siis, kui pikanäpumees peaks rahakoti koos pangakaardiga oma valdusesse saama.

Mõistlik on enne reisile minekut dokumentidest paberkoopiad teha ja hoiustada neid päris dokumentidest eraldi. Iial ei tea, mis võib juhtuda. Veelgi parem on oma dokumendid (pass, ID-kaart, viisa, reisikindlustus jne) arvutisse skaneerida ja faile pilves hoiustada. Sellisel juhul on sul olemas kindlus ka juhul, kui dokumendid peaksid reisi jooksul ära kaduma.

Kui puhkuseplaanidesse sisse on kirjutatud adrenaliinirohked tegevused, tuleks alati veenduda instruktorite kutsetunnistuste õigsuses ja tutvuda vajamineva tehnika hooldustööde ajalooga. Valides mitme teenuspakkuja seast parimat, peaks kindlasti üheks kriteeriumiks olema puuduv õnnetusjuhtude register.

Kuigi puhkusereisidel soovitakse kogeda midagi sellist, mida varem pole tehtud, tuleks ikkagi ennekõike veenduda tegevuse ohutuses. Head pakkumised skuutriga avamerel sõitmiseks võivad olla küll väga ahvatlevad, kuid uue asjaga tutvumine on ohutuim siiski kodustes tingimustes.

Loomulikult ei tohi ära unustada reisikindlustuslepingu sõlmimist ning sihtkohast lähtuvalt ka vajalikke vaktsiine. Nende olemasolu loob juba teatava turvatunde, mis on reisi nautimiseks väga tähtsal kohal.

Turvatunde suurendamiseks sobib ka Sving Travel Wallet – lisaraha sinu mobiilis. Juhuslik topeltbroneering autorentimisel, head pakkumised kohalikes kaubanduskeskustes või muud ootamatud väljaminekud.

Sving Travel Wallet on see, mis loob reisides ka finantsilise turvatunde.

Rohkem infot leiab SIIT!

turvaline reis

Head Uudised GoodNews