1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Telesaated
  4. REPORTERI VIDEOD JA HIIGELGALERII! Vaata noorte hiphopparite tantsukava Suvereporteri tunnusloole “Teemant”!
REPORTERI VIDEOD JA HIIGELGALERII! Vaata noorte hiphopparite tantsukava Suvereporteri tunnusloole “Teemant”!

REPORTERI VIDEOD JA HIIGELGALERII! Vaata noorte hiphopparite tantsukava Suvereporteri tunnusloole “Teemant”!

IMG_4141Liipa talus Camp of Hip-Hopi noortelaagris treenivad noored lõid koos treeneritega tantsuseade Getteri, Grete ja Uku suveloole “Teemant” ja esitasid selle electric slide versioonis Kanal2 suverõdul.

Hiphopilaagris raadiohitid just tihti ei kõla ning JJ-Street tantsukooli peatreener Kerttu Luik tunnistab, et koreograafia sellele mainstream-loole oli pisut keeruline teha, sest nemad on harjunud hiphopilugudega ning nüüd tuli ühte loosse kõik tänavatantsustiilid sisse lükata. “Aga kui hakkasime lugu koos kuulama, siis muutus asi üpris loogiliseks ja me saime kõik stiilid sinna ära mahutatud,” jutustab ta. Nendeks on pisut naiselikum liikimine waacking; locking, mis oli sellele loole sobiv stiil; krump, mis on erinevate energiate kogum, kuid sai siiski “Teemandisse” sisse istutatud; mõistagi hip-hop ja lõpuks ka inimrobotist alguse saanud popping, mille kohta ütleb Kerttu, et see on lihaste poppimine muusikasse.

Camp of Hip-Hop laagri korraldaja Mari Venski räägib käimasolevast kaasaegsest tantsulaagrist 7-14-aastastele ja tuleval nädalal algavast rahvusvahelisest noortelaagrist ning nendib, et tantsumaailma on hõivanud suuresti tüdrukud, kuigi ka poiste osas pole hullu.

VAATA SUVEREPORTERI VIDEOT!

VAATA TANTSUKAVA VIDEOT!

VAATA GALERIID!

Head Uudised GoodNews