1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Ring FM – “Uus ring. Uus energia”
Ring FM – “Uus ring. Uus energia”

Ring FM – “Uus ring. Uus energia”

Ring FM mai 2015Ring FM on eraraadiojaam, mis on tegutsenud enam kui 20 aastat. See on arenenud kohalikust Lõuna-Eesti meediaettevõttest üha olulisemaks raadiojaamaks üle terve Eesti. Alates septembrist 2014 asuvad Ring FM-i stuudiod Tallinnas ja Tartus.

„Uus ring. Uus eneriga“ on raadiojaama kõige värskem slogan, mis iseloomustab viimasel aastal tehtud uuendusi. „Raadiojaamal on uus logo ja identiteet – see on suunatud 25-45-aastasele niinimetatud noorele täiskasvanule, kellele meeldib elada kaasaegses inforuumis, armastab huumorit ja meloodilist muusikat. Viimane varieerub 90ndatest tänapäevaste tophittideni,” ütles Rauno Märks, kes lisaks hommikuprogrammi vedamisele on nõustanud raadiojaamas uuenduste läbiviimist. “Muudatuste eesmärk on pakkuda senisest veelgi kvaliteetsemat ja ühtlasemat programmi, head muusikat ning meeldivat meelelahutust,” lisas ta.

Mai lõpust on Ring FM hommikuprogrammi uueks kolmandaks saatejuhiks Rauno Märksi ja Agnes Aaliste kõrval tuntud õhtujuht Andres Torm. Uus saatejuht asub varasemalt “Hommikuklubis” olnud Madis Millingu kohale seoses viimase tööle asumisega Riigikokku.

„Abisaatejuhina katsetel käinud Andres Torm on äärmiselt terava huumorimeelega, tark ja lõbus kutt, kes on saanud ka heakskiidu rahvasaadik Millingult. Usume, et ta leiab oma koha kuulajate hulgas kiiresti,“ ütles “Hommikuklubi” staar Rauno Märks.

Uuenenud “Hommikuklubi” on eetris igal tööpäeva hommikul kella kuuest kümneni ja suvekuudel, alates juunist, seitsmest üheteistkümneni.

Pärast “Hommikuklubi” stardib meeleoluhoidjana noor ja andekas Siim Taba ja n-ö kojusõidu vööndis hoiab meeled reipana Ingemar Eller. Reedeti on plaanis pakkuda nostalgilist tantsumuusikat Ring FM-i programmis “Retro Night”. Lisaks on eetris erisaated nii reggae, hiphopi kui kaasaegse tantsumuusika vallas.

Rohkem infot leiad SIIT!

Head Uudised GoodNews