1. Avaleht
  2. Äri
  3. Rocca al Mares avas uksed uudsete iseteenindusplatvormiga McDonald’s restoran
Rocca al Mares avas uksed uudsete iseteenindusplatvormiga McDonald’s restoran

Rocca al Mares avas uksed uudsete iseteenindusplatvormiga McDonald’s restoran

McDonaldsLaupäeval avati Tallinnas Rocca al Mares uksed uuenduskuuri läbinud McDonald’s restoran, kus on lisaks traditsioonilisele letist tellimisele esmakordselt võimalik kasutada ka puutetundliku ekraaniga iseteeninduskioske.

„Meie uudne teeninduskontseptsioon tähendab seda, et külastajad saavad 100% värske eine, mis on valmistatud täpselt nende soovide kohaselt – väheneb kassajärjekorras ootamise aeg ning ka inimfaktorist tingitud eksimuste võimalus. Oleme veendunud, et meie külastajad võtavad uue ülilihtsa teenindussüsteemi kiirelt omaks, kuid tagame soovijaile ka võimaluse oma eineid senisel viisil – letist teenindajalt tellida,“ rääkis McDonald’s Baltikumi tegevdirektor Vladimir Janevski.

Rocca_design_interior_2015Uus integreeritud teenindusplatvorm toob kaasa McDonald’s restoranide köögi töö täieliku ümberkorraldamise. Erinevalt senisest süsteemist, mille kohaselt valmistati populaarsemaid tooteid ette ning need ootasid soovijaid maksimaalselt 10 minutit, asutakse nüüd einet valmistama alles siis, kui külastaja on selle tellinud.

„Tellimus läheb pärast tasumist kööki, mis saadab tellitud toidu valmimisel märguande spetsiaalsele suurele ekraanile – nii teab külastaja, et tema eine on valmis ning ta võib sellele eraldi letti järgi minna. Selliselt korraldatud süsteem aitab tõhustada märkimisväärselt köögi tööd ning vähendada ka toidu äraviskamist,“ selgitas Janevski.

Vladimir Janevski sõnul on sarnased iseteeninduskioskid juba täna kasutusel viies restoranis Lätis ja Leedus. „Need pakuvad omajagu elevust just meie noorematele külastajatele ja lastega peredele ning külastajate tagasiside uuele süsteemile on väga positiivne. Loodame väga, et ka Eesti külastajad hakkavad tasapisi eelistama digitaalset tellimuslahendust ning plaanime lähiaastate jooksul viia ka kõik teised Eesti restoranid üle uuele teenindusplatvormile,“ sõnas Janevski.

Renoveeritud Rocca al Mare McDonald’s restoranis on ka uus põnev ruum laste sünnipäevade korraldamiseks. Lisaks on restoranis üks lastega peredele mõeldud „võlulaud“, mille kohale lakke kinnitatud projektor reageerib laua kohal tehtavatele liigutustele ning muudab laua selle ääres einet ootavatele lastele põnevaks mängualaks.

Head Uudised GoodNews