1. Avaleht
  2. Toode
  3. AINULAADNE MOBIILITEENUS BALTIMAADES! Samsung pakub uut teenust Galaxy Care ainult Baltimaades
AINULAADNE MOBIILITEENUS BALTIMAADES! Samsung pakub uut teenust Galaxy Care ainult Baltimaades

AINULAADNE MOBIILITEENUS BALTIMAADES! Samsung pakub uut teenust Galaxy Care ainult Baltimaades

Samsung Galaxy edge+ (1)Alates septembrist pakub Samsung Baltimaades ainulaadset mobiiliteenust Galaxy Care, mille abil saab oma telefoni tasuta kindlustada ekraani- ja veekahjustuste vastu. Galaxy S6 seeria telefonidele laieneb nüüdsest lisaks premium-klassi teenindus, mille kaudu saab telefoni teeninduskeskusesse saata kulleriga.

Unikaalne projekt Eesti, Läti ja Leedu klientidele

Samsung Eesti suurkliendi müügijuhi Risto Leedo sõnul on Galaxy Care näol tegemist ainulaadse projektiga, sest teenust pakutakse ainult Baltimaades. „Viimase aasta jooksul oleme Baltimaades välja tulnud mitme ainulaadse teenusega – näiteks tasuta kindlustus ekraani- ja veekahjustuste vastu. Uus teenus Galaxy Care on sellest veel suur samm edasi ning näitab, et Samsung hoolib oma klientide ajast, turvalisusest ja mugavusest. Lisaks kvaliteetsetele seadmetele soovime oma klientidele pakkuda ka väärtuslikke lisateenuseid,“ lisas Leedo.

Teenindus koos kojutoomisega

Samsung Galaxy edge+Premium-klassi teenus on loodud uusimate Galaxy S6 seeria telefonide jaoks (S6, S6 edge, S6 edge+). Galaxy Care võimaldab säästa aega, kui seade peaks vajama remonti – klient ei pea teeninduskeskusse minema ise, vaid kuller toob kliendile asendusseadme, viib parandamist vajava seadme teenindusse ning toob hiljem tagasi.

Esialgu toimib teenus Tallinnas, Riias ja Vilniuses, kuid hiljem kavatseb Samsung laiendada teenust ka teistesse piirkondadesse ja riikidesse. Teenust saab kasutada üks kord aasta jooksul alates Galaxy Care’i aktiveerimisest. Remondikulude katmine sõltub sellest, kas tekkinud kahju käib garantii alla või mitte.

Ekraani- ja veekahjustuste ärahoidmine

Galaxy S6 edge+_Black SapphireGalaxy Care teenusega kaasneb ka tasuta kindlustus veekahjude vastu Galaxy S6, Galaxy S6 edge ja Galaxy S6 edge+ nutitelefonidele ning ekraanikindlustus lisaks Galaxy S6 seeria telefonidele ka järgnevatele seadmetele: Samsung Galaxy Note 4, Galaxy Note Edge, Galaxy A7, Galaxy A5, Galaxy Alpha, Galaxy S5 ja Galaxy Tab S. Ühe aasta jooksul saab klient oma seadet remontida kaks korda, olenemata sellest, kus õnnetus juhtus – Eestis või kus tahes mujal –, kattes ainult omavastutuse osa.

Galaxy Care teenus on saadaval alates septembrist. Selle aktiveerimiseks tuleb kliendil 30 päeva jooksul pärast seadme ostmist Samsung Galaxy Care rakendus GALAXY Apps rakendustepoest alla laadida ja aktiveerida.

Head Uudised GoodNews