1. Avaleht
  2. Toode
  3. Samsungil on uus ettevõtetele loodud printimislahendus
Samsungil on uus ettevõtetele loodud printimislahendus

Samsungil on uus ettevõtetele loodud printimislahendus

Foto allikas: Samsung
Foto allikas: Samsung

Samsung Electronics esitleb messil Euroforum 2015 uut väike- ja keskmise suurusega ettevõtetele suunatud multifunktsionaalset printer-skannerit MultiXpress 7, mis muudab dokumentide printimise ja skaneerimise turvalisemaks ning kiiremaks.

Eesti ettevõtted on üha rohkem huvitatud säästlikumast, funktsionaalsemast ja kiiremast printimisvõimalusest. Suurte ettevõtete jaoks on oluline printeri nutikam haldamine ja kontrollimine ning kulude kokkuhoid, seevastu aga väikesed ning keskmised ettevõtted peavad tähtsaks traadita printimist.

„MultiXpress 7 on kuluefektiivne printer, mis tõstab tootlikkust ja tulemuslikkust,“ ütles Samsung Electronics Baltics B2B osakonna juhataja Sergejs Kostjucenko. „Ettevõtted on üha rohkem orienteerunud mobiilsusele – erinevad seadmed võimaldavad töötada kõikjal. MultiXpress 7 printeris on liidetud ettevõtte jaoks olulised omadused: kiirus, kvaliteet ja kerge ühendatavus,“ lisas Kostjucenko

MultiXpress 7 on samm edasi mobiilsete printimislahendusteni. A3 multifunktsionaalne printer on turul esimene, mis on varustatud Quadcore CPU-ga ehk neljatuumse protsessoriga. See muudab dokumentide ja fakside takistusteta printimise ning skaneerimise kergemaks ja kiiremaks.

Printer, mis kiirendab tööd

MX7 Quadcore CPU tõstab tootlikkust ja vähendab ooteaega. MX7 printeril kulub vaid 18 sekundit algkäivituseks ning 12 sekundit puhkeseisundist tööseisundisse lülitumiseks. Printer pakub 1200 dpi pildikvaliteediga trükki, täisvõimsusel töötades kulub 3 sekundit mustvalge ning 4,5 sekundit värvitrüki teostamiseks.

MX 7 vähendab skaneerimise aega, skaneerides 120 ühepoolset kujutist minutis. Samsungi uus printer töötab mugavalt kontori sisevõrgus ning võimaldab ka Bluetooth’i teel printimist.

Nutikam ja turvalisem tarkvara

Seadme 10,1-tolline Androidi platvormil töötav ekraan võimaldab vaadata prinditavate dokumentide sisu. Vajadusel saab vastavate rakenduste abil dokumente hõlpsasti muuta. Printer on varustatud pilveteenusega, mille kaudu on võimalik lisaks printimisele ja skanneerimisele tuvastada ka prinditavate dokumentide autoreid.

MX7 prindib kuni 300 000 leheküge kuus. Printeris käivad suured toonerid – ühest toonerkassetist jätkub 30 000 värvilise või 45 000 mustvalge lehe printimiseks. Lisaseadme abil suudab printer automaatselt kokku klammerdada kuni 60 paberit või 80-lehelise brošüüri.

Uus MultiXpress 7 jõuab Eesti turule selle aasta teises pooles.

 

Samsung Electronics Co., Ltd. on suunanäitaja tehnoloogia vallas, aidates uuenduslike ideede ja tehnoloogiate kaudu kujundada tulevikku. Samsung on eesrinnas telerite, nutitelefonide, kantavate seadmete, tahvelarvutite, kaamerate, digiseadmete, printerite, meditsiiniseadmete, võrgusüsteemide ja pooljuhtide valdkonnas. Uuendused tervishoius ja nutikodu on vaid paar näidet lahendustest, mille kaudu Samsung on saavutanud juhtpositsiooni Internet of Things ehk asjade interneti (nutistu) valdkonnas. Ettevõttes töötab kokku 307 000 inimest 84 riigis. Rohkem informatsiooni ametlikul veebilehel www.samsung.com ja blogis global.samsungtomorrow.com.

1999. aastal asutatud tütarettevõte Samsung Electronics Baltics tegutseb Eestis, Lätis ja Leedus, esindades turul juhtivat tehnoloogiabrändi. Ettevõttel on kolmes Balti riigis 150 töötajat. Lisateavet saab veebileheltwww.samsung.ee .

Head Uudised GoodNews