1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Sel reedel esineb Tallinnas ilusa drum’n’bassi kuningas Marcus Intalex
Sel reedel esineb Tallinnas ilusa drum’n’bassi kuningas Marcus Intalex

Sel reedel esineb Tallinnas ilusa drum’n’bassi kuningas Marcus Intalex

Sel reedel esineb Tallinnas ilusa drum’n’bassi kuningas Marcus IntalexBoing Punk Tschak nimelise ürituse raames astub DJ pulti drum’n’bassi kuningas Marcus Intalex Berliinist. Talle sekundeerivad kohalikud satelliit-DJd Planeet ja Studious.

Nii artisti kui DJna on Marcus Intalex soulful ehk hingelise ja ilusa drum’n’bass muusika eestvedaja. Juhtides oma plaadifirmat Soul:r, on ta koostööd teinud artistidega nagu S.P.Y ning Calibre. Marcuse DJ esinemised on alati maitsekad ning ta ei karda testida drum’n’bass muusika piire esitades kogu selle muusikastiili spektrumit. Techno muusika on alati olnud tema üks mõjutajatest ning ta on ka saavutanud edu oma varjunime Trevino taga. Sel reedel esitab Marcus siiski drum’n’bass muusikat ja lubab väga emotsioonaalset ning tantsitavat esinemist!

Üritus Boing Punk Tschak on uks imelisesse ning mehaanilisesse maailma, kus kõik elab ja töötab bassiauru jõul. Kuulda saab muinasjutulisi olendeid – Tschak-sisalik, Punk-keel, kass-kopterit ja dropimeredel igavesti seilavat Lendavat Hollandlast. Näha võib sürrealistlikku visuaal-installatsiooni ning aurupungilikku klubikujundust.

Head Uudised GoodNews