1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Sel reedel on Tallinnas maailma parima klubi resident-DJ Len Faki
Sel reedel on Tallinnas maailma parima klubi resident-DJ Len Faki

Sel reedel on Tallinnas maailma parima klubi resident-DJ Len Faki

lenfaki
DJ Len Faki

Klubi Privé üritusel Boing Punk Tschak esineb novembri lõpus Berliini Berghain nimelise ööklubi resident-DJ Len Faki. Lisaks valivad muusikat ka kohaliku Mürk ürituste-seeria DJ’d.

“Len Faki on üks nendest artistidest, kelle puhul ma siiani ei suuda uskuda, et ta päriselt tuleb Tallinnasse! Tundub lihtsalt nii ulme. Ta on kindlasti üks selle klassi mehi, keda tuleb vähemalt ühe korra elu jooksul kogeda, eriti kui sa oled elektroonilise muusika austaja, selline nimi ei satu just väga tihti eestimaa pinnale,” ülistab Mürk ürituste-seeria korraldaja Hugo Murutar.

Berliinis elav DJ, produtsent ja plaadifirmaomanik Len Faki on täna techno muusika üks nõutumaid artiste. Ta on olnud 2004. aastal avatud kurikuulsa Berghain nimelise klubi üks esimesi resident-DJsid. Tema esinemised on audio-visuaalsed seiklused, kus Len Faki ei mängi ainult publikule lugusid vaid pigem esineb neile ja nendega koos.

Juba enne 2003. aastat, kui Len Faki kolis Berliini, juhtis ta kahte plaadifirmat – Monoid ja Feis. Asudes elama Saksamaa pealinna, ei läinud kaua kuni ta sai esimeseks resident-DJks uues klubs nimega Berghain. Mõistmaks, kes ja mis on Len Faki, peab mõistma mis on Berghain, sest see klubi mõjutab tänapäevani teda kõige rohkem ning ta ei ütle kunagi ära neid kuupäevasid, kui ta seal esineb. Berghain on “legendaarse” klubi Ostgun ning ainult-meestele fetish ürituse Snax järeltulija. Klubi asub tohutult suures endises elektrijaamas ning mahutab kuni 1500 külastajat. Peasaali laekõrguseks on 18 meetrit. Berghain avatakse igal reedel ning suletakse alles esmaspäeva varahommikul – pidevalt on uksetaga mitmesaja inimesega järjekord ning puldis superstaar DJ. Mitmed esinejad ja külastajad on tänu oma vabameelsele õhkkonnale Berghaini nimetanud maailma parimaks klubiks. Lisaks suurepärasele muusikaprogrammile, on tänaseks see klubi saanud dekadentsi ja hedonismi mekaks, kus on tavaline et inimesed näiteks seksivad täiesti avalikult nii klubi üldruumides, kui spetsiaalselt selleks ette nähtud pimikutes. Fotode tegemine on klubis rangelt keelatud ning terves majas pole ühtegi peeglit. See on keskkond, millest on Len Faki mõjutatud ja inspireeritud – tõeline rokk ja pidu ilma peatuste ning keelumärkideta!

Lisaks peaesinejale valivad üritusel muusikat üritusteseeria Mürk DJ’d ning Enar “Rakett” Essenson koos külalisega Soomest – DJ Oded Peled. Klubi uksed avatakse südaööl ning vanusepiirang on 20 eluaastat.

Warsteiner esitleb: Boing Punk Tschak, Len Faki, sel reedel klubis Privé!

Head Uudised GoodNews