1. Avaleht
  2. Hingele
  3. Selgeltnägija Veet Mano 14 eluõpetust

Selgeltnägija Veet Mano 14 eluõpetust

Veet ManoArmastatud sensitiiv Veet Mano on tuntust kogunud nii telesaadete „Selgeltnägijate tuleproov”, „Appi tuleb selgeltnägija” kui ka tervendavate ja energeetiliste seminaride ning laagrite korraldamisega.

Lisaks tervendamisvõimele on Mano inimeste südamed võitnud oma sooja, heatahtliku ja siira isiksusega. Oma autobiograafilises raamatus jutustab Mano lapsepõlvest, perekonnast ning ülikooli- ning tööelust, aga ka sellest, kuidas ta leidis tee oma spirituaalse õpetaja Osho juurde.

Mano on Osho õpetuste ja elutarkuse järgi elanud alates aastast 1978, seega on raamat “Minu nimi on Veet Mano”  ka hea pilguheide erinevatele Osho meditatsioonidele ning arusaamadele.

Toome lugejateni Veet Mano raamatust 14 eluõpetust.

  1. Ära kunagi lase kellelgi end alla suruda ja ära ka ise teisi inimesi alla suru, ära seda mängu mängi.
  2. Elus on alati valikuvabadus.
  3. On parem,  kui igaüks leiab endas teatud laadi loovust ja suudab elu edenemisse panustada, saades selle eest vastu raha. Tee seda selgel ja ausal moel. Tee seda nii, et see kellelegi haiget ei tee. Tee seda moel, mis on võimalikult loov. Ole selles suhtes ka võimalikult nutikas. Võta riske, et leida ja saada seda, mida vajad. Pane sellesse, mida teha tahad, alati oma armastus. Ära oma energia!
  4. Kui me ei astu peamisi samme oma teadlikkuse tõstmiseks üksikisikutena, ei muutu maailmas kuigi palju. Suur õnn ei kuku taevast alla. Meil tuleb selle leidmiseks tööd teha.
  5. Ära karda olla liiga õnnelik! Ära lase kellelgi oma õnnetunnet ära võtta!
  6. Me kõik alustame iga päev oma tuleviku loomist ja avamist.
  7. Kallistamine on viis meie südameenergia jagamiseks.
  8. Emotsioon, mida on sisemuses luku taga hoitud, on meie jaoks hävitava mõjuga.
  9. Me kõik oleme siin selleks, et muuta elu paremaks, ja selle saavutamiseks on meil tuhandeid võimalusi.
  10. Ei toimi see, kui me püüame inimestele õpetada midagi niisugust, mida me ise veel kogunud ei ole. See on isegi ohtlik.
  11. Meie elu iga päev, siin ja praegu – see ongi kõige olulisem päev!
  12. Tehkem, mida meil on vaja teha ja leidkem võimalusi eneseväljenduseks, kuid ärgem lükakem asju edasi! Täna võime me elada topelt! Jah, kui püüame täna elada topelt, siis on homme märksa lihtsam.
  13. Armastus on tugevaim ravim ja tervendav jõud.
  14. Suremine on liiga lihtne – see on väga väikese energiaga sündmus. Elamin nõuab palju rohkem tööd ja on palju suurem väljakutse.
Head Uudised GoodNews