1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. SETO FOLK! Koduesinemiste sarja jätkab Arno
SETO FOLK! Koduesinemiste sarja jätkab Arno

SETO FOLK! Koduesinemiste sarja jätkab Arno

Arno
Arno

Detsembris alustas Seto Folk oma kodokontsertide sarjaga. Praeguseks on Setomaa kodudes esinenud Mari Kalkun ja Curly Strings. Järgmise kodukontserdi annab 30. jaanuaril artist nimega Arno, kes on eelkõige tuntud kui populaarse ansambli Paabel liige. Kodukontsert toimub seekord Värska vallavanema Raul Kudre kodus Värskas ning hetkel on kontserdile saadaval veel vaid loetud arv pileteid. Piletid on eelmüügis Piletilevis.

Seto Folgi kodukontserdid sünnivad esinejate, võõrustajate ja külaliste sünergiast ning on Seto Folgi nägu – õdusad ja vahetud. Koduses õhkkonnas ja väikeses seltskonnas saadakse üheskoos osa heast muusikast ja seto külalislahkusest.

Arno on mänginud erinevates koosseisudes ja eri stiile viljelevates ansamblites, nuusutades jazzi, kümmeldes pärimuses, rabistades rokiga puudelt lehti maha ning ujudes vastuvoolu improvisatsioonilise ja elektroonilise muusika projektides. Kõigest sellest on välja kasvanud sooloprojekt, kus Arno seikleb koos publikuga tuntud ja tundmata radadel. Oma hääle, erinevate pillide ning live-elektroonika abil ehitab ta helipüramiide ja kõlakerasid, millesuguseid varem pole nähtud ega kuuldud.

Arno Tamm on õppinud jazzmuusikat Viljandi Kultuuriakadeemias, osalenud mitmes muusikateatri suurprojektis (Nargen Festivali ja VonKrahli Eesti Naiste Laulud, Eesti Meeste Laulud; Vanemuise ja NO99 Ruja; Nukuteatri Libahunt), mängib ja laulab vokaalansamblis Estonian Voices ja folkansamblis Paabel.

Vaata folgi kohta ka Facebookist!

 

Head Uudised GoodNews