1. Avaleht
  2. Äri
  3. Silberauto müüdavad Mitsubishi sõiduautod saavad pikema garantii
Silberauto müüdavad Mitsubishi sõiduautod saavad pikema garantii

Silberauto müüdavad Mitsubishi sõiduautod saavad pikema garantii

Mitsubishi Outlander
Mitsubishi Outlander

Kõigi Silberauto poolt müüdavate uute Mitsubishi sõiduautode garantii kehtib edaspidi senise kolme aasta või 100 000 kilomeetri asemel viis aastat või 100 000 kilomeetrit. Samuti pikeneb viiele aastale / 100 000 kilomeetrile tasuta autoabi pakett MAP.

Silberauto Mitsubishi müügidirektori Üllar Borni sõnul on tegu olulise sammuga Mitsubishi toodete konkurentsivõime parandamisel. „Kui seni oleme Mitsubishile pakkunud kolme aasta pikkust tehasegarantiid, siis nüüd pikeneb garantii viiele aastale,“ selgitas ta. „See tagab Silberauto Mitsubishi klientide suurema rahulolu ning tähendab neile võrreldes varasema võimalusega soetada lisagarantii olulist rahalist võitu. Kuigi Mitsubishi sõidukid on töökindlad, aitab klientide suuremat kindlustunnet tagada ka pikem tasuta autoabi periood.“

Varem pidi klient, kes soovis neljanda ja viienda aasta garantiid, selle eest tasuma kuni 1700 eurot. Nüüd kaasneb viieaastane garantii sõiduki soetamisega.

Mitsubishi tasuta 24 h autoabi (MAP) kehtib kogu garantiiaja vältel ning see tagab abi 30 Euroopa riigis. Mitsubishi omanikule ja kaasreisijatele on rikke või õnnetuse korral tagatud tasuta taksosõit koju, kui vahemaa ei ületa 50 kilomeetrit. Suurema vahemaa korral pakutakse asendusautot kuni kaheks tööpäevaks või majutust hotellis ning vajadusel ka tasuta raudtee- või lennutranspordi kasutamist.

Uued garantii- ja autoabi tingimused rakenduvad tagasiulatuvalt kõigile Silberauto poolt müüdud Mitsubishi sõidukitele, mis on registreeritud alates 1. jaanuarist 2015.

Head Uudised GoodNews