1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. SKRILLEXil ON PIDU! DJ ja produtsent astub üles klubis Factory
SKRILLEXil ON PIDU! DJ ja produtsent astub üles klubis Factory

SKRILLEXil ON PIDU! DJ ja produtsent astub üles klubis Factory

Skrillex
Skrillex

Täna tähistab oma 27. sünnipäeva Dubstepi kuningaks tituleeritud DJ ja produtsent SKRILLEX, kes juba vähem kui kuu aja pärast, 12. Veebruaril Tallinnas üles astub.

Legendaarse artisti sünnipäevi on juba paar aastat saatnud meedia tähelepanu. Kahe aasta eest, mil Skrillexil ehk Sonny John Moore’il täitus 25. eluaastat, lõikasid paljud maailmakuulsad artistid tema sünnipäeva puhul endalegi Skrillexi soengud – nende hulgas olid Rihanna, Ellie Goulding, Avril Lavigne, Ke$ha jpt.

Möödunud aastal õnnestus artistil oma kuulsaks saanud soeng aga hoopis põlema panna.

SkrillexTallinnKuigi artist sel aastal oma sünnipäeva suurejooneliselt ei pea, siis juba vähem kui kuu aja pärast on ta üles astumas Tallinnas klubis Factory.

Skrillexi puhul on tegemist ühteaegu nii ülimalt armastatud, kuid samaaegselt ka vihatud artisti/produtsendiga- ning seda põhjusel, et oma kiire tähelennuga maandus ta otse elektroonilise tantsumuusika scene keskel ning lõi täielikult omanäolise kõlaga uusversiooni muusikastiilile dubstep.

Skrillexi loomingut iseloomustab detailide küllus ning unikaalsed sündi-soundid. Oma lugude loomisel eksperimenteerib ta erinevatele muusikastiilidele omastele elementidega ning sulatab siis need kõik kokku üheks ja kompaktseks tervikuks.

Oma karjääri jooksul on ta välja andnud neli EP’d, võitnud kokku kuus muusikaauhindaGrammy (sealhulgas kategooria: Parima Tantsu/Elektroonika Album), nomineeritud tiitlile Parim Uus Artist ning valitud MTV Aasta Parimaks Elektroonilise Tantsumuusika Artistiks.

Produktsioon ning lõpmatud ideed on teda kokku viinud ka erinevate maailmakuulsate artistidega, kelle hulgas näiteks The Doors, Black Eyed Peas, Madonna, Korn, Lady Gaga, Bruno Mars jpt.

SKRILLEXi Tallinna kontsert toimub 12.veebruaril klubis Factory, kus lisaks peaesinejale astuvad pulti Eesti ja Soome parimad Drum’n’Bass DJ’d

Esimesed, soodushinnaga piletid on tänaseks välja müüdud. Kuni kontserdini on võimalik pilet soetada hinnaga 35€. Piletid saadavad kõikides Piletilevi müügipunktides ning aadressil www.piletilevi.ee

Oma Euroopa tuuri raames külastab Skrillex lisaks Eestile veel ka Lätit, Poolat ja Islandit.

Kuula Skrillexi viimase aja hitte SIIT, SIIT ja SIIT!

Külasta ka tema kodulehte ja vaata ringi Facebook’is!

Head Uudised GoodNews