1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. SOODSAMAD PILETID! Naiste tantsupidu müüb nädala jooksul pileteid soodushinnaga
SOODSAMAD PILETID! Naiste tantsupidu müüb nädala jooksul pileteid soodushinnaga

SOODSAMAD PILETID! Naiste tantsupidu müüb nädala jooksul pileteid soodushinnaga

Eesti Naiste Tantsupidu3.-10. märtsini on võimalik juunikuus Jõgeval toimuva II Eesti Naiste Tantsupeo pileteid osta tavahinnast 5 eurot odavamalt.

Sooduspileti ostmiseks tuleb Piletilevi müügikeskkonnas sooduskoodi lahtrisse kirjutada salasõna “mehelugu16” (jutumärkideta). Koodiga ostetavate piletite arv ei ole piiratud ja koodi võib julgesti levitada ka sõprade ja tuttavate hulgas.

II Eesti Naiste Tantsupidu MeheLugu tõotab kujuneda 2016. aasta Eesti suurimaks rahvakultuuripeoks. Etenduse lavastab mitmete üldtantsupidude lavastaja ja liigijuht Ülo Luht ning selles lööb kaasa üle 5000 tantsija.

Pidu jutustab loo mehest ja naisest: sellest, kuidas mehed näevad naisi ja naised mehi. Tantsulavastuses põrkuvad kaks maailma – avatud ja elurõõmus ning suletud ja kibestunud. See on lugu, milles on kirge ja armastust, aga ka viha ja põlgust. Lugu aitavad jutustada Ivo Linna ja Tiit Sukk.

II Eesti Naiste Tantsupidu MeheLugu toimub Jõgeva linna staadionil 12. juunil. Kavas on peaproovetendus ja kaks kontsertetendust.

Head Uudised GoodNews