1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. SÜGAV KUMMARDUS TOETAJATELE! SOS Lasteküla tänas oma suurimaid heategijaid
SÜGAV KUMMARDUS TOETAJATELE! SOS Lasteküla tänas oma suurimaid heategijaid

SÜGAV KUMMARDUS TOETAJATELE! SOS Lasteküla tänas oma suurimaid heategijaid

sos lastekülaDetsembri alguses tegi SOS Lasteküla Rocca al Mare kooli aulas traditsiooniks saanud sügava kummarduse oma suurimate toetajate ja annetajate ees, kus meenutati koos peagi lõppevat aastat.

President Toomas Hendrik Ilvese tänukiri anti üle ristivanematele Trigon Capital, East Capital ja Tallinna Rahvusvaheline Naisteklubi. Presidendi tänukirja said ka  külade toetajad: Sillamäe Sadam, Baltic Workboats ja Joon OÜ. Olulise toetuse eest tänati Bestseller ASi, Coop Eestit ja Southwesterni Heategevusklubi.

SOS Lasteküla heatahte saadik Heinz Valk tänas ka omalt poolt heategijaid ja tunnustas lasteküla töötajaid nende tänuväärse töö ja panuse eest. “SOS Lastekülal on suur ja soe panus meie kõigi paremasse ellu,” ütles Valk.

Tänuõhtu sai teoks tänu Carmen Cateringile ja Rocca al Mare Koolile. SOS Lasteküla saadab südamlikud tänusõnad ka Laura ja Joel Remmel Duole, SOS Lasteküla muusikalastele ja muusikaõpetaja Mariale, SOS Lasteküla noorele Mirkko Moisarele ja SOS ema Mare perele oma lugude jagamise eest.

SOS Lasteküla on kõigile oma toetajatele ja sõpradele nende usalduse ja toe eest lõpmata tänulik, sest ainult tänu aitajatele on töö lastega võimalik. Tänu headele toetajatele on paljudel vanemliku hoole kaotanud Eesti lastel kodud, kus tunda end alati turvaliselt ja armastatuna.

Tänuõhtul osalesid veel head toetajad Toomas Laanpere, Kerstin Tomson, Reinaldo Cesar De Morais, Anu Adermann ning Oriflame Eesti, Bayer, Radisson Blu Sky Tallinn, Maksu- ja Tolliamet, DHL, Selver, Kailong OÜ, OpusCapita, Tolaram Foundation, R-Kiosk.

Head Uudised GoodNews