1. Avaleht
  2. Eesti elu
  3. TÄNA! Sotsiaalkomisjon külastab Pärnu haiglat ja lasteküla
TÄNA! Sotsiaalkomisjon külastab Pärnu haiglat ja lasteküla

TÄNA! Sotsiaalkomisjon külastab Pärnu haiglat ja lasteküla

Sotsiaalkomisjon külastab Pärnu haiglat ja lastekülaRiigikogu sotsiaalkomisjon külastab täna Pärnu haiglat ja Pärnu lasteküla, et tutvuda nende töö ja teenustega ning arutada eesseisvaid väljakutseid. Komisjon arutab sidusrühmadega ka Eesti Ametiühingute Keskliidu kollektiivset pöördumist esimeste haiguspäevade hüvitise taastamise kohta ning kollektiivse töötüli lahendamise seaduse muutmist.

„Sotsiaalkomisjon tutvub täna suvepealinnas haigla ja lasteküla tööga, et saada kohapeal ülevaade nende edulugudest ja probleemidest. Arvestades varsti algavat riigieelarve arutelu, on hea aeg ka teenuste hindade ja kulude analüüsiks,“ ütles sotsiaalkomisjoni esimees Aivar Kokk.

Komisjoni väljasõiduistung algab kell 10 hotellis Strand kollektiivse töötüli lahendamise seaduse muutmise seaduse eelnõu (52 SE) aruteluga, kuhu on kutsutud sotsiaalministeeriumi, ametiühingute keskliidu, tööandjate keskliidu, teenistujate ametiliitude keskorganisatsiooni (TALO) ja riikliku lepitaja esindajad.

Seejärel arutab komisjon ametiühingute keskliidu, sotsiaalministeeriumi ja haigekassa esindajatega kollektiivset pöördumist esimeste haiguspäevade hüvitise taastamise kohta.

Kell 13.30 külastab sotsiaalkomisjon Pärnu haiglat ning kell 16 Pärnu lasteküla.

Väljasõiduistungil osalevad lisaks komisjoni esimehele sotsiaalkomisjoni aseesimees Monika Haukanõmm ning liikmed Maire Aunaste, Helmen Kütt, Dmitri Dmitrijev, Jüri Jaanson, Marika Tuus-Laul, Liina Kersna ja Vilja Savisaar-Toomast.

Head Uudised GoodNews