1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. STAR FM! Star FM tähistab uhket 16ndat sünnipäeva
STAR FM! Star FM tähistab uhket 16ndat sünnipäeva

STAR FM! Star FM tähistab uhket 16ndat sünnipäeva

Star FM tiim_2Armastatud raadiojaam Star FM, mis loodi aastal 2000, tähistab täna oma sünnipäeva. Ühtekokku on rõõmustatud kuulajaid juba 16 aastat, mil raadioeetrit on täitnud paljud armastatud ja tunnustatud raadiohääled.

Läbi aegade on Star FMi Hommikuprogrammi saatejuhtide seas olnud Peeter Oja, Enn Eesmaa, Lauri Hussar, Krista Taim, Erkki Aule, Erkki Kõlu, Toomas Järv, Ženja Fokin, Priit Põiklik ja teised nimekad. Viimased aastad on üht Eestimaa kuulatavamat hommikuprogrammi juhtinud Pille Minev ja Allan Roosileht, kellega viimati liitus Jürgen Pärnsalu.

kolmekesikoos

Tänase raadio sünnipäeva puhul toimus Pille Minevi ja Allan Roosilehe juhitud hommikuprogrammis ajalooline Sünnipäevamäng, mil anti 500 eurot kingituseks noormehele, kelle sünnipäev läks ühe päevaga mööda. Roosilehe sõnul sünnib eetris imesid ja tänase erilise päeva puhul oli saatejuhtidel suur rõõm auhinnaraha välja anda. Sünnipäevamäng on Star FMi eetris olnud 5 aastat, võite on välja antud selle aja jooksul 75 korda, mis teeb kokku 37 500 eurot!

Head Uudised GoodNews