1. Avaleht
  2. Keskkond
  3. Stroomi rannas toimuvad heakorrakuu avatalgud
Stroomi rannas toimuvad heakorrakuu avatalgud

Stroomi rannas toimuvad heakorrakuu avatalgud

Talguplakat_A2_1.indd26. aprillil algusega kell 11.00 toimuvad Stroomi rannas heakorrakuu avatalgud. Pärast ühist koristustööd toimub meeleolukas kontsert, pakutakse talgusuppi ning kõigi talguliste vahel loositakse hulgaliselt auhindu.

Seekordse heakorrakuu raames korraldab Põhja-Tallinna Valitsus 26. aprillil algusega kell 11.00 Stroomi rannaalal suure talgupäeva, kus territoorium puhastatakse sügisel maha jäänud lehtedest ja talvel kogunenud prahist. Pärast ühist koristuspäeva ootab kõiki osavõtjaid talgusupp ja esinejatest astuvad üles Eduard Toman ning Mustamäe Laste Loomingumaja. Põhja-Tallinna Valitsus tänab loosiga aktiivseid osavõtjaid ja ka seekord on peaauhinnaks emotsioonirohke jahisõit merel. Mitmesuguseid auhindu on välja pannud ka Tallinna Loomaaed, Kalev Spa, Tallinna Botaanikaaed, Coca-Cola Hellenic, Linnateater, Meriton Grand Conference & Spa Hotel ja Fujitsu.

„Põhja-Tallinna elanikud on alati olnud talgupäevadel väga aktiivsed osalejad, meid ei hirmuta tuul ega ka väike vihm. Aasta-aastalt on osalejate arv talgupäevadel suurenenud ja sellest on saanud Põhja-Tallinna linnaosa üks olulisemaid traditsioone,“ sõnas Põhja-Tallinna vanem Karin Tammemägi.

Head Uudised GoodNews