1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Superstaar Jüri: olen valmis hästi palju tööd tegema!
Superstaar Jüri: olen valmis hästi palju tööd tegema!

Superstaar Jüri: olen valmis hästi palju tööd tegema!

EOS_2015 superfinaal„Eesti otsib superstaari“ kuuenda hooaja võitja Jüri Pootsmann tunnistab, et võiduhetkel tundis ta ühtaegu nii segadust, õnne, rõõmu, kergendust kui ka pinget. Austav tiitel tähendab talle suurt vastutust ja loomulikult palju tööd, mida ta ei karda, sest on töötegemiseks valmis.

„Olen üliõnnelik, et saatesse sattusin ja et see nii lõppes,“ säras Pootsmann vahetult pärast superfinaali, lisades, et otsustava lõpuheitluse ajal ei mõelnud ta võidule, vaid keskendus esitusele. Nüüd ootab Jüri Pootsmanni ees töö uue albumiga. „Olen töötegemiseks ja vaeva nägemiseks valmis!“ tunnistas superstaar. Enne uusi väljakutseid plaanib ta aga veidi puhata, häält ravida ja pere keskel energiat koguda.

„Eesti otsib superstaari“ põhineb maailmakuulsal formaadil „Pop Idol“ ning jõudis TV3 vaatajateni 2007. aastal. Lisaks hooaegade võitjatele Birgit Õigemeelele, Jana Kasele, Ott Leplandile, Liis Lemsalule, Rasmus Rändveele ja Jüri Pootsmannile on saate kuus hooaega toonud Eesti muusikamaailma kümneid andekaid lauljaid.

[iframe class=”tv3play” src=”https://play.tv3.ee/embed?id=620850″]

Head Uudised GoodNews