1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. Telesaated
  4. SUUR KOMÖÖDIAÕHTU! Selgusid „Suure komöödiaõhtu“ kaks finalisti
SUUR KOMÖÖDIAÕHTU! Selgusid „Suure komöödiaõhtu“ kaks finalisti

SUUR KOMÖÖDIAÕHTU! Selgusid „Suure komöödiaõhtu“ kaks finalisti

Foto: Erlend Štaub
Foto: Erlend Štaub

Kanal 2 tänane „Suur komöödiaõhtu“ selgitas välja kaks tegelast, kes hakkavad juba järgmisel nädalal võistlema aasta komöödiatähe tiitlile. Napilt jäi finaalist välja Xavier Jesus ja nii lähevad järgmisel nädalal vastamisi Viljandi postiljon Herbert Ving ja Elva fitnessikuninganna Suzi Vesik.

Häbelik Hispaania vahetusüliõpilane Xavier Jesus näitas läbi „Suure komöödiaõhtu“ hooaja üles südikust, kuid stuudiopubliku valikul jäi ta siiski napilt finaalist kõrvale. Küll võib Xavier Jesus olla sündmuste käiguga rahul, sest tänases saates täitus ta unistus jõuda ajakirja Kroonika esikaanele. Pildistamine oli värskele kaanestaarile küll keelebarjääri tõttu suureks väljakutseks, aga Krista Lensin ja Ardo Kaljuvee andsid endast parima ja kaanepilt sai tehtud.

Juba järgmisel neljapäeval selgitab suur duell Suzi Vesiku ja Herbert Vingu vahel välja kevadise komöödiatähe. Kui senimaani on tegelaste saatus olnud stuudiopubliku kätes, siis finaalis saavad oma lemmikule anda hääle kõik televaatajad. Kas peale jääb sportlik vaim või terav mõistus, see selgub juba nädala pärast „Suures komöödiaõhtus“!

VAATA GALERIID!
Fotod: Erlend Štaub

Head Uudised GoodNews