1. Avaleht
  2. Seltskond
  3. SUUR PIDU PAIDES! Kohaliku raadio ja Paide linna sünnipäevapeol esineb legendaarne Secret Service
SUUR PIDU PAIDES! Kohaliku raadio ja Paide linna sünnipäevapeol esineb legendaarne Secret Service

SUUR PIDU PAIDES! Kohaliku raadio ja Paide linna sünnipäevapeol esineb legendaarne Secret Service

Secret Service27. augustil leiab vanas kuningate linnas Paides aset Kesk-Eesti kohaliku raadio ja Paide linna ühine sünnipäevapidu, mille käigus astub lavale legendaarne Rootsi ansambel Secret Service. Möödunud sajandi lõpukümnenditel noori hullutanud bänd sai tuntuks ennekõike lugudega “Flash in the Night”, “Ten o`clock Postman” ja “Oh, Susie” ning need hitid on Kuma raadio ja viimasel aastal Kesk-Eesti Tre raadio eetris kahe aastakümne jooksul praktiliselt iga päev.

Raadiojaamad üle maailma mängivad Secret Service`i lugusid tänaseni ja ilmselt tänu sellele, et bändi sound oli 80-ndatel just see, mida kuulajad ootasid ning see kõlab kaasaegselt ka 30 aastat hiljem. Menubändi edu üheks põhjuseks võib olla ka see, et nad võtsid Rootsi popmuusika teatepulga sujuvalt üle just oma sädelevat karjääri lõpetavalt ansamblilt ABBA.

Rootsi superstaaride etteaste on tipphetkeks kokku 15 tundi kestvale sünnipäevapeole, millega jätkatakse Kuma raadio sünnipäevade traditsiooni. Suur Sünnipäev algab Kultuurikeskuse parklas ja sellega piirnevatel aladel kell 10 ning päeva jooksul esinevad kahel laval Eesti Kontserdi ja Rahvusooper Estonia muusikud, noorteansamblid, Rakvere teatri näitlejad ja paljud teised.

Oma tegevustega astuvad üles spordiklubid ning kõige rohkem on kindlasti tegemist lastel, sest vastavalt raadio sünnipäevade traditsioonile saab oma julgust, osavust ja teadmisi proovile panna kümnetel meelelahutuslikel võistlustel.

Alates kella 18-st läheb pidu edasi E-Piim spordihallis, kus enne Secret Service’i ettastet on lavale tulemas veel mõnigi väga tuntud ja oodatud koosseis. Pärast põhikontserti jätkub pidu Andrus Kuzmini videodiskoga, kus suurel ekraanil elustuvad praeguste keskealiste noorusaja lemmikud ning uue päeva teisel tunnil võtavad järje üle kõige nooremad esinejad – DJ-duo Clubmusic Takeover, kes sai esinemisõiguse ja -kogemuse just lõppenud Weekendil.

Tänu raadio ja linna koostööle on pilet esinejaid arvestades pigem sümboolne ja maksab eelmüügist 9 eurot, kohapeal 12 eurot.

Head Uudised GoodNews